Kalp parlaklığı nedenıyle down sendromu riski yaşayan var mı?

Yüzde 91 yüksek risk çıktı trizomi 21.31 haftalık olduk şu an için hamileliğim sağlıklı ilerliyor çok şükür bebeğim de iyi.Aldirmayı düşünmüyoduk zaten.Doğumu bekliyoruz şimdi.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Amin canım o kadar iyi anlıyorum ki seni Rabbim büyük evlat evlattır trizomi 21 bırak bi kenara kalp hastası diye bile aldıran duydum ben sen çok mükemmel bi annesin sağlıkla doğsun İnşaAllah testler bahane insan hazır olmak istiyor

canım bende ilk çocuğumda böyle bir problem yaşadım.şimdi ikinci bebeğime hamileyim.16 haftalıktı bebeğim cinsiyet öğrenicektik hep bi kızım olmasını istemiştim ve doktor kızın olacak dedi.buana kadar herşey normaldi 3 lü tarama ikili test.fakat kalbinde bi parıltı var down sendromlu çocuklarda olan belirtilerden düşük bi ihtimal ama olabilir dedi amniyosentez istedi.araştırdık 100 de birde olsa düşük ihtimali var.zaten sonuç çıkana kadar bebek olacak 20 haftalık.düşündüm.nasıl kıyardım bi cana.herşey allahtan dedim.rabbim ne isterse o ve hep dua ettim.buarada başka doktorada gittim hatta cd aldım oda aynı şeyi söyledi.9 ay nasıl geçti anlatamam.doktor doğar doğmaz belli olur zaten dedi.normal olmadı doğum.epidural sezaryanla doğum yaptım.okadar sağlıklıydıki bebeğim 3,950 gr doğdu.şimdi 1 aralık ta 4 yaşına giricek kızım.yaşıtlarına göre gayet zeki ve çokta sağlıklı maşallah.sen kalbini ferah tut.bebeğini kucağına alınca herşeyi unutucaksınzaten.allah bol sağlık versin bebeklerinize.
Merhabalar benimde ikili test riskli. Doğumda öğrenmeye karar verdik. Şimdi ki aklıma takılan soru normal doğmak isterse illa sezaryana mı alınıyor acaba sonuçta hastaneye gidene kadar belli bir süre geçiyor normal doğum olabilir mi acaba bir bilginiz var mı teşekkürler

Back
X