- 10 Haziran 2015
- 209
- 180
- Konu Sahibi Denizdenizd
Bende kalp kapağı rahatsızlığı var dr gözetiminde gebeliğe izin verildi hem bebek istiyorum hem korkuyorum!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun artık kocaman olmuştur çocuğunuz Allah analı babalı büyütsün zor oldu mu peki doğum hamilelik süreci sıkıntılı geçti mi bana dr çok kilo almaman gerekiyor dedi zaten düşük oldu yeniden istiyoruz Allah nasip ederse ama kalp rahatsızlığıda beni hep tedirgin ediyor !!!6sene oldu doğum yapalı bendede kalp te rahatsızlık vardı ritim bozukluğu var dr gözetiminde doğum yaptım
Bebek 6.750 mi oldu maşallah , benada sezaryen demişti dr , hamile kalırsam zaten hemen diyetisyene gidicem kilo almadan beslenmek için sizin tek çocuk mu var ?Doğumum Sezer yanla oldum bebek 6.750gr olmuştu ben kilo almadım ama bebek günlük kilo aldıgından drsezeryan istedi
3tane var ve baglatdım daha çocuk istiyorum doğumlarım zor oluyorBebek 6.750 mi oldu maşallah , benada sezaryen demişti dr , hamile kalırsam zaten hemen diyetisyene gidicem kilo almadan beslenmek için sizin tek çocuk mu var ?
Maşallah canım Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin!!!3tane var ve baglatdım daha çocuk istiyorum doğumlarım zor oluyor
Amin onlar büyüsün sağlıklı olsun bir şey istemiyorumMaşallah canım Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin!!!
İnş canım Allah size bağışlasın!Amin onlar büyüsün sağlıklı olsun bir şey istemiyorum
Allah sizede hayırlısıyla bir çocuk verir inşaallahBebek 6.750 mi oldu maşallah , benada sezaryen demişti dr , hamile kalırsam zaten hemen diyetisyene gidicem kilo almadan beslenmek için sizin tek çocuk mu var ?
Sağol canım Allah razı olsun!!!Allah sizede hayırlısıyla bir çocuk verir inşaallah
Sağol canım yazdığın mesaj bana güç verdi benimde hamilelik sürecim kontrol altında geçecek bende 3 ayda bi kontrole gidiyorum canım hangi ilde hangi hastane yazabilir misin sende sevgi ve sağlıcakla kal !!!benim kalp zarında delik ve ritim bozukluğu var doktor konturolunde doğumumu yaptım doğumuma 2 tane kalp doktoru girdi herhangi bir şey olursa müdahale hemen olsun diye .Benim tansiyonum yükseldiği için tuzu kestiler zaten normal hamilelikdede kesiliyor .Çok şükür sağlıklı bir kız çocuğum var.Doktorunu ve hastaneni ii seçmelisin dikkate alınması gereken önemli bir konu şimdiden herşey istediğin gibi olur inşallah sevgi ve şans ile kal
cnmm Bakırköy acıbadem de doğum yaptım Alihan Özcan mükemmel bir doktordur.Kalp doktoruda yanlış hatırlamıyorsam ayça hn diye öptüm
Canlarım çok sağolun çok yardımcı oldunuz kısmet olurda Allah nasip ederse bebek, bende kardiyoloji bölümü olan bi hastane düşünürüm çok öptüm ikinizide Allah bize hayırlı uzun :) ömür nasip etsin!!!Bende bağcılar ufuk hastanesinde 1.kızımı doğum yaptım çok pişmanım 2sini Arnavutköy özel. Hastanede doğum. Yaptım hiç sorun olmadı Sultançiftliği'nde kalp dr var hasan samuray biz ailece ona gidiyoruz çok iyi anlıyorum
Canım ya dr işini düzgün yapsa biz zaten bu kadar korkmayız, başına gelen duruma çok üzüldüm kız kardeşime ve sana Allah sağlık sıhhat versin,iyi yapmışsın şikayetçi olduğuna başkasının canınıda tehlikeye atmasın AEO .Biz ailecek kalpten rahatsızız kardeşini de kalbinde delik var bende ritim bozuklu var 1. Doğum da dr inanmadı teslerde çıkmayınca doğuma girdimde doğum. Yaptım. Ben fenalaştım kalbim bir an durmuş dr paniklemiş kalp masajı yapmışlar dr şikayetçi oldum başka hastaneye gitmiş
Inşallah canım sağol iyi dileklerin için sanada sağlık sıhhat güzel günler dilerim.Allah'ımda hayırlısıyla doğum yaparsın sağlıklı bir evladin olur sende hayırlısıyla kurtlursun inşaallah