- 25 Şubat 2022
- 393
- 254
- 53
- Konu Sahibi kurklukadin
Sizinki de uterus arkuat mi, size ne dedilerŞekil bozukluğu hakkinda ne yaptınız son durum hakkında bilgi verebilir misiniz bende de var kalp şekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinki de uterus arkuat mi, size ne dedilerŞekil bozukluğu hakkinda ne yaptınız son durum hakkında bilgi verebilir misiniz bende de var kalp şekli
Aynen arkuat uterus kalp şeklinde rahim.Sizinki de uterus arkuat mi, size ne dediler
Anladığım kadarıyla bu kişiye kalmış birşey benimde bu sebepten kafam karıştı ileri de sorun olursa diye korkuyorum bir yandan da gereksiz mi diye ikilem de kaldim teşekkür ederim rabbim size de yardımcı olsunAynen arkuat uterus kalp şeklinde rahim.
Sanırım bazı doktorlar garantiye almak istiyor bana da ameliyet ol öyle tadavi yapalim diyen yerler oldu tabiki.En son bahceci de tedavi gördüm doktorum sorun olmayacağını söyledi ve orada ilk denemede hamile kaldım dis gebelik oldu.tekrar dondurulmus embriyo ile hamile kaldım insallah kucagima almak ta nasip olur.
Gebe kalamama sebebiniz sadece bu mu?Anladığım kadarıyla bu kişiye kalmış birşey benimde bu sebepten kafam karıştı ileri de sorun olursa diye korkuyorum bir yandan da gereksiz mi diye ikilem de kaldim teşekkür ederim rabbim size de yardımcı olsun
Pkos var onun dışında birşey yok çok şükür Allah razı olsunGebe kalamama sebebiniz sadece bu mu?
Eğer öyleyse ameliyat olup beklemenize fayda var gibi.Insallah doğru kararı verirsin
Hiç bir şey denilmedi sadece kalbe benziyor dedi ve Rahim filmi istedi devlet hastanelernde randevu bulamıyorum 6 aydan önce yok özele de suan gücüm yetmiyor malasef bu ay adetimi 2 gun gecti önce pembe bi akıntı geldi bu sabah da hafif kahve akıntı adet belirtilerimn hic biri yok lekeden sonra hafif bi kramp tarzi ağrı ama çok hafif bi şekildeSizinki de uterus arkuat mi, size ne dediler
Haklısınız Allah hepimizin yardımcısı olsunHiç bir şey denilmedi sadece kalbe benziyor dedi ve Rahim filmi istedi devlet hastanelernde randevu bulamıyorum 6 aydan önce yok özele de suan gücüm yetmiyor malasef bu ay adetimi 2 gun gecti önce pembe bi akıntı geldi bu sabah da hafif kahve akıntı adet belirtilerimn hic biri yok lekeden sonra hafif bi kramp tarzi ağrı ama çok hafif bi şekilde
Anladım onun tedavisi falan oluyo mu ?ya da hiç asilama ya da tup bebek denediniz mi?sadece arkuat uterus ise sorun olmaz bencePkos var onun dışında birşey yok çok şükür Allah razı olsun
Pkos için ilaç tedavisi yaptı eski Dr um ama olumsuz oldu klomen kullandım zaman kayvetmek istemedim tüp bebek merkezine gittim doktor araştırmasi yapıyorum bu şekilde söyleyindi canımAnladım onun tedavisi falan oluyo mu ?ya da hiç asilama ya da tup bebek denediniz mi?sadece arkuat uterus ise sorun olmaz bence
Anladım canim istanbuldaysan bahceci ye gidebilirsin ben doktorumdan çok memnun kaldimPkos için ilaç tedavisi yaptı eski Dr um ama olumsuz oldu klomen kullandım zaman kayvetmek istemedim tüp bebek merkezine gittim doktor araştırmasi yapıyorum bu şekilde söyleyindi canım
Malesef canım bana en yakın KayseriAnladım canim istanbuldaysan bahceci ye gidebilirsin ben doktorumdan çok memnun kaldim
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim çok ugrastirmasin hayırlı evlatlar nasip etsin insallahMalesef canım bana en yakın Kayseri
Amin Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsunHakkında hayırlısı olsun canım Rabbim çok ugrastirmasin hayırlı evlatlar nasip etsin insallah