Kalp şeklinde rahim /septum yada perde

pinkflowerrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2024
1.453
1.584
53
Kızlar merhaba.
2 yıldır 2 aşılama yaptırmama rağmen hiç gebelik olmadı bende bir sorun olmadığı eşimde de morfoloji 1 hareketlilik sınırdaydı.
Dün farklı bir doktora gittim ve rahimde üstten basıklık kalp şekli olduğunu söyledi çok hafif septum var dedi rahim filmi de çektirdim daha önce ama hiç böyle bişey söylenmedi defalarca doktora gittim ilk defa bu doktor söylüyor bu şekilde olduğunu.
Genelde biz senin gibi hastalara git hamile Kal engel değil diyoruz fakat sen zaten kalamıyorsun dedi engel olur diyemem aslında buna olmaz da diyemem
Eşindeki problemden mi yoksa bundan kaynaklı mı meçhul dedi histereskopi tavsiye ediyorum dedi.
Deneyimi olan arkadaşlar yazabilirler mi

Benim de sizin gibiydi. Histereskopik septum rezeksiyonu geçirdim, düzeldi.

Hamile kaldınız mı sonra.
Bide bişey sorucam bu histereskopi esnasında düzelen bişey değil mi özele gidiyorum sadece bu elli bin.
Tekrar bide ameliyat ayrı mı
Yanlış anlamayın da kazık bir fiyat ben histeroskopi olucam fiyat 9 bin verildi uygun bir yerde yaptır yazıktır parana ben hamile. Kalıyorum düşük yapıyorum

Kızlar merhaba.
2 yıldır 2 aşılama yaptırmama rağmen hiç gebelik olmadı bende bir sorun olmadığı eşimde de morfoloji 1 hareketlilik sınırdaydı.
Dün farklı bir doktora gittim ve rahimde üstten basıklık kalp şekli olduğunu söyledi çok hafif septum var dedi rahim filmi de çektirdim daha önce ama hiç böyle bişey söylenmedi defalarca doktora gittim ilk defa bu doktor söylüyor bu şekilde olduğunu.
Genelde biz senin gibi hastalara git hamile Kal engel değil diyoruz fakat sen zaten kalamıyorsun dedi engel olur diyemem aslında buna olmaz da diyemem
Eşindeki problemden mi yoksa bundan kaynaklı mı meçhul dedi histereskopi tavsiye ediyorum dedi.
Deneyimi olan arkadaşlar yazabilirler mi
Merhabalar benim rahim şeklim de böyleydi 2 aşılamada hiç pozitif görmedim, doğal yolla hamile kaldım eşimde morfoloji ve ileri hızlı hareket sorunu vardı. Bana bu rahim şekliyle ilgili tekrarlayan düşük olursa operasyon gerekir demişlerdi. Ben gebe kaldığımda 18. Haftalarda rahim ağzı kısalığı başladı farketmedim, sonra tesadüfen farkedip serklaj yapıldı aşağıdan dikiş yani, mesajınızı görünce yazmak istedim. Gebeliğe engel değil, sadece hamile kaldığınızda doktorunuza bunu söyleyin mutlaka erken dikiş daha rahat oluyor çünkü belki bunları ilişkilidir🌸 inşallah en kısa sürede en güzel haberi alırsınız🙏🏻

Merhabalar benim rahim şeklim de böyleydi 2 aşılamada hiç pozitif görmedim, doğal yolla hamile kaldım eşimde morfoloji ve ileri hızlı hareket sorunu vardı. Bana bu rahim şekliyle ilgili tekrarlayan düşük olursa operasyon gerekir demişlerdi. Ben gebe kaldığımda 18. Haftalarda rahim ağzı kısalığı başladı farketmedim, sonra tesadüfen farkedip serklaj yapıldı aşağıdan dikiş yani, mesajınızı görünce yazmak istedim. Gebeliğe engel değil, sadece hamile kaldığınızda doktorunuza bunu söyleyin mutlaka erken dikiş daha rahat oluyor çünkü belki bunları ilişkilidir🌸 inşallah en kısa sürede en güzel haberi alırsınız🙏🏻
Yaaa durumumuz aynı görünüyor tamamen ama 2 yıldır hamile kalamıyorum inşallah benim de sonum sizin gibi mutlu biter 🥹
İşte hamile kalamadığım için ne engel tam bilmiyoruz da doktor da dedi zaten o kısa bişey engel olmaz ama senin durumun bu olduğu için öneriyorum dedi

Yanlış anlamayın da kazık bir fiyat ben histeroskopi olucam fiyat 9 bin verildi uygun bir yerde yaptır yazıktır parana ben hamile. Kalıyorum düşük yapıyorum
Şehir hastanesinde tüp bebek merkezi açılmış ayın 5 inde oraya randevu aldım oradaki doktora söylesem orda yaparlar mı acaba

Küçük bişey dedi bana da ama engel oluyor demek ki.
Keşke bundan olsa ameliyat olsam da düzelse.
İnşallah benimki de düzelir
Bana muhakkak düzeltilmeli denmişti, düşüğe sebep olabilir diye. O yüzden ameliyat olmuştum. Ama olana kadar beş ay korkudan kıvrandım olmamak için o ayrı 🥹 hiç de korkulacak bir şey değilmiş, aynı gün taburcu oluyorsunuz içiniz rahat olsun

Ben de histeteskopi oldum. Doktorum da infertilite cerrahileri konusunda çalıdan bir doktordu. Yüzde elli düşüğe sebep olur dedi. Ben zaten hamile kalamıyordum. Kayıp yasamadan operasyonu oldum. Çok şükür bir sonraki ay doğal gebe kaldım.

Bana tepeden basıklık var demişlerdi. Hsg de şu.
20210123_013132-webp.2767169

Bana muhakkak düzeltilmeli denmişti, düşüğe sebep olabilir diye. O yüzden ameliyat olmuştum. Ama olana kadar beş ay korkudan kıvrandım olmamak için o ayrı 🥹 hiç de korkulacak bir şey değilmiş, aynı gün taburcu oluyorsunuz içiniz rahat olsun
Olcam heralde hemen bi doktora daha gidicem oda var derse olucam hemen

Ben de histeteskopi oldum. Doktorum da infertilite cerrahileri konusunda çalıdan bir doktordu. Yüzde elli düşüğe sebep olur dedi. Ben zaten hamile kalamıyordum. Kayıp yasamadan operasyonu oldum. Çok şükür bir sonraki ay doğal gebe kaldım.

Bana tepeden basıklık var demişlerdi. Hsg de şu.
20210123_013132-webp.2767169
Benim görüntü nasıl bilmiyorum CD var doktor baltı ama.
Allahım inşallah bende öyle olurum hemen hamile kalırım 🤲🏼

Benim görüntü nasıl bilmiyorum CD var doktor baltı ama.
Allahım inşallah bende öyle olurum hemen hamile kalırım 🤲🏼
Rahimde şekil bozukluğu hiç olmasa bile 2 başarısız tüp bebekten sonra histereskopi yapılır çizik atılır tutunma kolaylaşsın diye. Bence eşiniz kullanmıyorsa şu sağlam takviyelerden kullansın 6 ay kadar siz de o takviyelerin bitimdinde operasyonu olun.

Rahimde şekil bozukluğu hiç olmasa bile 2 başarısız tüp bebekten sonra histereskopi yapılır çizik atılır tutunma kolaylaşsın diye. Bence eşiniz kullanmıyorsa şu sağlam takviyelerden kullansın 6 ay kadar siz de o takviyelerin bitimdinde operasyonu olun.
Benim rezerv de öyle fazla iç açıcı değil düşmeye başlıyor artık o kadar bekleme dedi doktor zaten 6 ay içinde bile ne kadar düştü.
Eşim takviye kullanır bende olurum bi 6 ay öyle deneriz

Benim bir yakinim ayni seyleri yasadi hafif kalp sekildinde dendi histereskopi ile düzeltildi dendi ama 8 yildir ugrasiyor hala bebegi olmadi 6 7 düşük yaşadı sonra tekrar bidaha histereskopi oldu yine dusuk yapti bu arada 2 ay olmadan düşüyor bebekler Turkiyenin en iyi tup bebek merkezine en iyi doktorlarina gitti bir ev parasi harcadi bi çare bulamadi sebepsiz diyor doktorlar kader tabiki biyerden sonra elimizde olan bisey degil...ama insallah siz en kisa zamanda kavuşursunuz bebeginize herkeste farkli oluyor böyle seyler

Back
X