Kalp şeklinde rahim ve serklaj

Dikiş atılmadı bana gerek görmedi ben de 1 1 buçuk saat gidip geldim bazen ama 3 saat için bir şey diyemem doktoruna sor onu

Merhaba arkadaslar onceki hamileligimde rahmim kalp seklindeynis doktorum oyle soyledi. Sorum su ki sizinki rahim filmiyle mi ortaya çıkmıştı yoksa ultrasondami doktor gormustu

Benim annem de perdeli cift rahim vardı
Biri ölü doğum bes hamilelik geçirdi
Bir sıkıntı yaşamadı. Tesadüfen gittiği bir hekim bunu tespit edip sen zor hamile.kalırsın, kalsan da sıkıntın olur deyince annem gülmüş. Malum evde 4 tane var ve annem korunmadıgım hic bir vakit bos gecmedim.der.

Sözün özü dikkat etmek.illa ki lazım ama hemen kötüsünü düsünüp kendinizi yıpratmayın. Hep kötüsü olacak diye bir şey yok.

Merhaba arkadaşlar ben iki kez düşük yaptım birinde 8 haftalık bebeğin kalbi durdu dgeri kimyasal gebelik bütün testler norml çıktı doktor arkuat uterus dan dolayı olabilir histeroskopi yapalım diyor ama bazı doktorlarda gerek yok o yüzden değildir diyor sizce rahimden kaynaklmi napmaliyim çok caresizim

Mrb arkadaşlar benim de rahmim kalp şeklin de 4 kez hamile kaldım ve 2 bebeğimin kalbi durdu 7 hastalıkken diğer 2 bebeğim de düşük oldu :( doktor bununla kaynaklı değildir diyor ne yapacağımı şaşırdım :(
Az seviyede pıhtılaşmam var bunun için iğnede kullandım gene bebeğimin kalbi durdu artık ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırdım :(

Back
X