Korkmayın bi sıkıntı olmaz inşallah. Siz tedirgin olursanız E Rahmi'nizde kasılır tabiArkadaşlar ben dokuz haftalık hamileyim. Geçen hafta kalp atışını duymaya gittiğimde rahmimin kalp şeklinde olduğunu söyledi doktorum. Bir sıkıntı olmadığını da söyledi ama içim pek rahat değil okuduğum kadarıyla erken doğum riski var diyorlar. Bir bilginiz var mı acaba ?
cevabın için teşekkür ederim canım. bende pko var tedaviyle hamile kaldım bu yuzden sanırım herseyi cok kafama takıyorum.bu konuda da bilgisi ya da tecrübesi olan varsa bilgi almak istedimKorkmayın bi sıkıntı olmaz inşallah. Siz tedirgin olursanız E Rahmi'nizde kasılır tabi
Cnm bende 1 sağlıklı doğum yaptım 2.çocuk için rahim filmi çekildim o zaman öğrendim rahmim kalp şeklindeymiş ama rahat bir hamilelik geçirdim korkmacevabın için teşekkür ederim canım. bende pko var tedaviyle hamile kaldım bu yuzden sanırım herseyi cok kafama takıyorum.bu konuda da bilgisi ya da tecrübesi olan varsa bilgi almak istedim
Seninle aynı durumdayız bende merak ediyorumcevabın için teşekkür ederim canım. bende pko var tedaviyle hamile kaldım bu yuzden sanırım herseyi cok kafama takıyorum.bu konuda da bilgisi ya da tecrübesi olan varsa bilgi almak istedim
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın inşallah benim de rahat geçer. Hamilelik sırasında hiç fark etmediler mi bide kalbin ortası tamamen aşağıya doğru mu yoksa hafif bir çöküntü mü oluyor?Cnm bende 1 sağlıklı doğum yaptım 2.çocuk için rahim filmi çekildim o zaman öğrendim rahmim kalp şeklindeymiş ama rahat bir hamilelik geçirdim korkma
Hayır cnm hamileyken kimse birşey demedi rahim filminde çıktı içe eğikmiş kalp gibiTeşekkür ederim canım içimi rahatlattın inşallah benim de rahat geçer. Hamilelik sırasında hiç fark etmediler mi bide kalbin ortası tamamen aşağıya doğru mu yoksa hafif bir çöküntü mü oluyor?
Anladım canım benimki de öyleymiş bikornus uterus olarak geçiyormusHayır cnm hamileyken kimse birşey demedi rahim filminde çıktı içe eğikmiş kalp gibi
Korkma birşey olmaz inşAnladım canım benimki de öyleymiş bikornus uterus olarak geçiyormus
Burda alacağın cevaplar şüpheni arttıracak nitelikte olup seni üzebilir. Sen en iyisi Allah'a tevekkül et duanı da et nasibinde varsa doğar kucağına alırsın nasibinde yoksa ne kadar dikkat edersen boşunacevabın için teşekkür ederim canım. bende pko var tedaviyle hamile kaldım bu yuzden sanırım herseyi cok kafama takıyorum.bu konuda da bilgisi ya da tecrübesi olan varsa bilgi almak istedim
Arkadaşlar ben dokuz haftalık hamileyim. Geçen hafta kalp atışını duymaya gittiğimde rahmimin kalp şeklinde olduğunu söyledi doktorum. Bir sıkıntı olmadığını da söyledi ama içim pek rahat değil okuduğum kadarıyla erken doğum riski var diyorlar. Bir bilginiz var mı acaba ?
Rahim kalp şeklinde ise hamileyken regl olunmaya devam ediyormuş diye duydum. Sİzin başınıza geldi mi hamilelikte reglCnm bende 1 sağlıklı doğum yaptım 2.çocuk için rahim filmi çekildim o zaman öğrendim rahmim kalp şeklindeymiş ama rahat bir hamilelik geçirdim korkma
Yok canım şu anda altı aylık hamileyim ve hiç regl olmadım. Sonraki kontrollerde tam olarak kalp şeklinde olmadığı hamilelik yada doğuma engel bir durum olmadığını söyledi doktorum o yüzden içim rahatladıRahim kalp şeklinde ise hamileyken regl olunmaya devam ediyormuş diye duydum. Sİzin başınıza geldi mi hamilelikte regl
Canım hayırlı olsn allah analı babalı büyütsün sağlıkla. Karnın ne zaman belli olmaya başladı pekiYok canım şu anda altı aylık hamileyim ve hiç regl olmadım. Sonraki kontrollerde tam olarak kalp şeklinde olmadığı hamilelik yada doğuma engel bir durum olmadığını söyledi doktorum o yüzden içim rahatladı
Bende 4 aylık hamileyim hiç kanamam olmadı çok şükürRahim kalp şeklinde ise hamileyken regl olunmaya devam ediyormuş diye duydum. Sİzin başınıza geldi mi hamilelikte regl
Teşekkür ederim canım amin inşallah. 13 14. Haftalarda belli olmaya başladı canım ama asıl büyüme 20. Haftadan sonra basladiCanım hayırlı olsn allah analı babalı büyütsün sağlıkla. Karnın ne zaman belli olmaya başladı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?