1.5 sene olucak evleneli. İlk 5 ay korundum doğum kontrol hapıyla daha sonra korunmayı bıraktım geçen sene bu ayın sonunda bırakmıştım hap içmeyi yani bu ay tam 1 sene olucak. Bu 1 senede kimyasal gebelik geçirdim bı kere. Kimyasal gebelik geçirdikten sonra biraz rahatladım tüplerim kapalı değil diye sevindim. Benim rahmimin kalp şeklinde olmasını doktorum fark etmemişti hemde birçok kadın doğum doktoruna göründüm farketmediler. Nişanlıyken başka bir hastalığımdan dolayı ultrasonla bakılırken görüp söylemislerdi bana. Bende o zaman aynı hastaneden hemen kadın doğum doktoruna randevu aldım o da baktı sorun yaratmayacagını söyledi ama o vajinal bakmamıştı. Daha sonra çocuk düşünmeye karar verip belli bir süre olmayınca doktoruma gittim boyle bir durumun olduğunu söyledim sonrasında doktorum tam olarak şekline bağlı olduğunu bazı durumlarda ameliyat gerekebilecegini vajinal ultrasondan bakması gerektiğini söyledi. Baktıktan sonra önemli birsey yok ameliyata gerek yok sana sıkıntı çıkarmaz dedi bana.