Kalp sesi

Tdrgnd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
8
3
1
38
Arkadaşlar merhaba.6 hafta 3 gunluk gebeyim. 4.haftada öğrendim ve dr gittim hemen keseyi gördü 2 hafta sonra gel dedi.cuma günü gittim bir sorun var radyolojiye yonlendiricem dedi 2 haftada çok az gelişmiş dedi kalp atışı da yok.radyoloji baktı o da duyamadı keseye göre 6 hafta 1 gunluk dedi.9.35 keseyi ölçtüler bebeğime 4 mm 1 hafta bekleyelim sağlıksız gebelik olmasındansa gebeliği sonlandıralım dediler .Sonra benim doçent kadın doğumcu bildiğim vardı onu aradim yarın gel dedi.gittim bu arada alt ultrasonda anca görülebiliyor üst muayenede belirsiz.kesen iyi kanamam yok ama bebek çok küçük 5 haftalık gibi duruyor dedi 1 hafta bekleyelim olmazsa kürtaj yapalım .%50 50 sans dedi.her kadının 5 doğumundan 2 si böyle sağlıksız olabilir dedi.benim göğüs hassasiyetim 1 haftadır azaldı zaten hissediyorum sanki embriyo eriyo kese kalacak sanki :/kurtajda beni korkutuyor ise bile gidemiyorum ogrendigimden beri.

Canım kan değerlerine bakılmıyor mu artış var mı ne kadar diye

Canım kan değerlerine bakılmıyor mu artış var mı ne kadar diye
Bakmadilar bende esime o nu dedim hormonun hafta hafta artmasi lazim kana bakmaları lazım o da ultrasonda görüyorlar zaten gerek duysa isterler dedi.belirsizlik delirecek beni cumaya kadar nasıl bekliycem bilmiyorum

Benimde kesem 2 hafta geriden geliyordu. Kalp atışlarını duyunca normale döndü sandım ama 1 hafta önce kürtaj oldum kalbi durduğu için bana geriden geliyor dediklerinde bekledim hemen aldırmadım aldırmadım belki gelişir bilemezsin dedikleri gibi %50 şans var

Böyle durumlarda iki güne bir kan bakıyorlar iki kat artmıyor veya düşüyorsa o zaman dogrulaniyor gelişim olmadığı diye biliyorum. Bana öyle yapıldı yani. İstersen cumaya kadar sağlık ocağına gidip takip ettir kanda

Böyle durumlarda iki güne bir kan bakıyorlar iki kat artmıyor veya düşüyorsa o zaman dogrulaniyor gelişim olmadığı diye biliyorum. Bana öyle yapıldı yani. İstersen cumaya kadar sağlık ocağına gidip takip ettir kanda
Sağlık ocağı ben dr ilk öğrendiğimde tesislerine baktır demişti aile hekiminde bende gittim randevudan 1 hafta önce aile hekimi kalp atışlarını duydunuz mu kaç haftalık dedi 5 haftalık dedim biz dedi 10.haftaya kadar riskli gördüğümüz için burdan kayıt açmıyoruz hemen kalp sesini duyun öyle gelin şuan test yapamam demişti.adamin dediği de çıkıyor galiba:/

Benimde kesem 2 hafta geriden geliyordu. Kalp atışlarını duyunca normale döndü sandım ama 1 hafta önce kürtaj oldum kalbi durduğu için bana geriden geliyor dediklerinde bekledim hemen aldırmadım aldırmadım belki gelişir bilemezsin dedikleri gibi %50 şans var

Kürtaj nasıl zor mu? Ben kürtajı taktim kafaya ilk gebelik benim ki anestezi ile olcam ama korkuyorum yine de.

Kürtaj nasıl zor mu? Ben kürtajı taktim kafaya ilk gebelik benim ki anestezi ile olcam ama korkuyorum yine de.
Anesteziyi alınca hiçbirşey hissetmiyorsun hastanede bile kalmıyorsun idrar yaptıktan sonra taburcu oluyorsun. Ben doktor kontrolüne kadar hiç ev işi yapmadım iş yerinden rapor aldım sürekli dinlendim sadece bir gece kanamam oldu ağrı kesici sayesinde fazla ağrıda olmadı adet sancısı gibiydi ağrılarım... Fiziki acıdan ziyade psikolojik olarak çok etkilendim

Back
X