• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalpsiz ve guvenmeyen erkek

cottonno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
5
7
1
30
Herkese selam, burayı uzun süredir okuyordum ve üye olmaya karar verdim bir derdim icin.

Simdi ben 25 yasındayım calısıyorum . 28 yasında biri var hoslanıyorum ama bu adam garip. O ondan hoslandıgımı bilmiyor. Havadan sudan konusuyoruz . Söz önceki ilişkilere geldi . Çok kazık yediğini söyledi ve kadınlara karsı güveni kalmamıs . Beni bu saatten sonra birine aşık olmam mümkün değil diyor. 24 yaşında bir ilişkisinde aldatılmıs ve o andan itibaren degistigini söyledi . Yani dertlestik bir nevi . aldatıldıktan sonra kendini çok geliştirmiş 4 yılda, aldatıldıgında işsizmiş şimdi iyi bir işi var . 4 yıldır aktif spor yapıyor hırsdan kendini düzeltmiş . mükemmel olmaya calısıyor .

Ama ben bu kisiyi unutamıyorum aklımda sürekli . Unut demeyin , cunku denedim . Olmadı .
Onu nasıl aska inandırabilirim , her kadının aynı olmadıgını ona ogretmek ıstıyorum bunu nasıl basarabılırım ?

Burcunu ögrendim onu da paylasayım merak eden olursa , o basak erkegi , yükseleni akrep

benim ise burcum akrep yükselenim balık

Herkese selam, burayı uzun süredir okuyordum ve üye olmaya karar verdim bir derdim icin.

Simdi ben 25 yasındayım calısıyorum . 28 yasında biri var hoslanıyorum ama bu adam garip. O ondan hoslandıgımı bilmiyor. Havadan sudan konusuyoruz . Söz önceki ilişkilere geldi . Çok kazık yediğini söyledi ve kadınlara karsı güveni kalmamıs . Beni bu saatten sonra birine aşık olmam mümkün değil diyor. 24 yaşında bir ilişkisinde aldatılmıs ve o andan itibaren degistigini söyledi . Yani dertlestik bir nevi . aldatıldıktan sonra kendini çok geliştirmiş 4 yılda, aldatıldıgında işsizmiş şimdi iyi bir işi var . 4 yıldır aktif spor yapıyor hırsdan kendini düzeltmiş . mükemmel olmaya calısıyor .

Ama ben bu kisiyi unutamıyorum aklımda sürekli . Unut demeyin , cunku denedim . Olmadı .
Onu nasıl aska inandırabilirim , her kadının aynı olmadıgını ona ogretmek ıstıyorum bunu nasıl basarabılırım ?

Burcunu ögrendim onu da paylasayım merak eden olursa , o basak erkegi , yükseleni akrep

İnsanların yüzde 99u kazık yemiştir zaten. 😄 Adamın bir esprisi yok kağıt üzerinde o yüzden bunu kullanıyor. Siz saf genç kızlar da ay ben onu düzeltebilirim ben farklıyım ayağına adama koşup gururunuzu hiçe sayıyorsunuz.

Çok hoşlanıyorsanız arkadaşlığa devam edin, o da hoşlanırsa bir şeyler başlar.
Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Gitsin kendi yaralarını kendi sarsın beyfendi.

efacdaea1e38d5da92e54a094caa828d--ara-comics.webp

Kimseye güvenemem aşık olamam dediği halde ona aşık olan biri
Burcuna höre ilişki karakter analizi yapan kadın
Bir erkek için ne kadarda cazipppp
Vala adam bunu anlasa kadınlardan nefret etmek için birtane daha sebebi olacak
Keza ben bile rahatsız oldum

Adamin bence sana gönlü yok
O yuzden o sekilde konusuyor. Eger o da hoslansaydi bu zamana kadar bir sekilde sevgili olurdunuz asla vakit kaybetmezdi bundan emin olabilirsin.
O yuzden Vazgec canim benim :işsiz:

Yok hirs yapmis spora baslamis
Kimseye guvenmiyormus.
Havalar binbeşyüz.. bakalim sen guvenilir biri misin acaba tipoş

Son düzenleme:
Duygu ve düşüncelerini çözmeye çalısıyorum çöezemiyorum, burc konusuna inanırım . burcu basak , yükseleni akrep

Burc konusunda bilgili olan varsa yorumlayabilir mi ?

Hiç daha önce ilişkiniz oldu mu biriyle? Bana oldukça tecrübesiz geldiniz ilişkiler konusunda. Tecrübesiz olduğunuzuda bir erkeği değiştirme inanışınıza veriyorum. Bu adam ne kadar çabalasanızda değişmez aklının eski sevgilisinde olmadığı ne malum? Öyle insanlar gördüm ki kendini soyutlanmış bir erkeği geri kazanamazsınız size güven duymasınıda sağlayamazsınız farzedelimki başladı aranızda birşey sizle ilgili olacak mı? Sizi terketmeyeceği ne malum? Bırakın değiştiririm kafasını ben kazık yiye yiye öğrendim insanların hiç değişmeyeceğini hele erkekler asla değişmez o yüzden çabalamayın ama illa ben yaparım ederim benim kadar kimse çabalamaz dayanamaz katlanamaz diyorsanız buyrun tecrübe kazanmak için fırsat.

Hiç daha önce ilişkiniz oldu mu biriyle? Bana oldukça tecrübesiz geldiniz ilişkiler konusunda. Tecrübesiz olduğunuzuda bir erkeği değiştirme inanışınıza veriyorum. Bu adam ne kadar çabalasanızda değişmez aklının eski sevgilisinde olmadığı ne malum? Öyle insanlar gördüm ki kendini soyutlanmış bir erkeği geri kazanamazsınız size güven duymasınıda sağlayamazsınız farzedelimki başladı aranızda birşey sizle ilgili olacak mı? Sizi terketmeyeceği ne malum? Bırakın değiştiririm kafasını ben kazık yiye yiye öğrendim insanların hiç değişmeyeceğini hele erkekler asla değişmez o yüzden çabalamayın ama illa ben yaparım ederim benim kadar kimse çabalamaz dayanamaz katlanamaz diyorsanız buyrun tecrübe kazanmak için fırsat.
Oldu ama kısa sürdü

Benim asla anlamadığım ve her seferinde şaşırdığım şey bu kadar kadının nasıl bu kadar saf olabildiği... Bu sıfırın altında erkek aldatmacalarına bu devirde hala nasıl kanıyorsunuz?

Kendi sizi istemediği sürece olmaz. Aksi sizin kendinizi onu inandırmak için yorup sonra tek başınıza kalmanızla da sonuçlanabilir.

Back
X