• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalpsiz ve guvenmeyen erkek

Gerçekten issiz adam takılıyor 😂
Bu kdr insan ne olduğunu söylemiş gerçekten anlamamakta ısrar ediyorsun peki dene ve gör :)
Kadın veya erkek hiç farketmez, bir insan severse/hoşlanırsa bunu davranışlarından anlarsın bu kdr basit, böyle ayın oyun olmaz arada.
 
Bu erkeklerin vay aldatıldım da güvenim alt üst oldu ayakları çok eski bir numara değil mi? Sanki kadınlar hiç aldatılmıyormuşçasına ben kazık yedin numarası bayatladı artık. ben bağlanmaktan korkuyorum ayağı yapmanın en kolay yolu. Dibinin düştüğü bir kadın bulunduğu anda güveni geri gelir merak etmesin.
 
İnsanların yüzde 99u kazık yemiştir zaten. 😄 Adamın bir esprisi yok kağıt üzerinde o yüzden bunu kullanıyor. Siz saf genç kızlar da ay ben onu düzeltebilirim ben farklıyım ayağına adama koşup gururunuzu hiçe sayıyorsunuz.

Çok hoşlanıyorsanız arkadaşlığa devam edin, o da hoşlanırsa bir şeyler başlar.
Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Gitsin kendi yaralarını kendi sarsın beyfendi.
Ve arttırıyorum ayrca bu tipler über güzel hatun görsün unutur o kimseye güvenemiyorum ayaklarını bak gör nasıl koşar peşinden bu taktik kesinlikle hadi peşimden koş egomu okşa taktiği
 
şöyle olamazmı çok sevmiştir aldatılınca sevmeye sevilmeye inancı kalmamıştır iyi düşününce böyle anlaşılıyor. ama arkadaşım sende gönlü yok gibi olsa öyle konuşmazdı senle :)
 
Aynı tarz bir adamla birlikteydim. Bildiğin Issız Adam tripleri falan.

Ben de giriştim bu adamı düzeltebilirim, aşka inandırabilirim mevzularına. O kadar yoruldum ki anlatamam. Bi de dışarıda dolu adam var yahu. Kendimi, kendini yormaya değer mi?
Totosuna bir tekmeyi de ben vurdum. Rahatladım. :KK48:
 
Back
X