Kalpte parlaklık böbrek genislemesi

dertlianne01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
1.968
1.333
48
38
İkili test düşük gelip detaylı da kalpte parlaklik böbrek genişlemesi çıkmasın a rağmen sağlıklı doğum yapan varmı?
Yoksa büyük risk mi bebek için

İkili test düşük gelip detaylı da kalpte parlaklik böbrek genişlemesi çıkmasın a rağmen sağlıklı doğum yapan varmı?
Yoksa büyük risk mi bebek için
İkili testim biyokimya 222/1 kombine riskim 1234/1 ense kalınlığı 0.66 burun kemiği mevcut yaş 28 ilk gittiğim kadın doğum doktorum biraz risk içeriyor dedi ileri tarama testi istedi. Bende başka bir doktora gisince genel anlamda bir sıkıntı yok perinatoloji uzmanına yönlendirdi. Perinatoloji uzmanı 14 haftada inceledi. Herhangi bir test istemedi ve rutin gebelik kontrollerine devam et dedi. Raporunda düşük risk grubunda olduğu yazıyordu. Çünkü hiç bir bulgu görmemişti. Öykü burada başlıyor aynı perinatoloji uzmanına 23 haftada detaylı gittim kalbinde beyaz leke (parlaklık var dedi) bunu size söylemeyecektim ama siz pimpiriksiniz kadın doğum doktorunuz görürse söylerse panik yapmayın önemli bişey değil bu dedi. Sizde bir prinatoloji uzmanı ile görüşün görüş alın derim.

Perinatolog ile görüştük onlarda tek başına problem yok birlikte olduğu için risk artırır demişti banada

Back
X