Kalpteki parlaklık ve endişem..

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.509
En iyi cevaplar
1
2.181
658
Adana
Merhaba hanımlar
Konum doğru yerde mi bilmiyorum ama içime bi dert oldu bu durum.17 haftalık gebeyim bugun muayeneye girdim.Herşey normal fakat kalpte bi parlak nokta gördü doktor.sıkıntı yok sorun olmaz kendiliginden kaybolabilir benimde cocugumda var filan dedi ama yine de canım sıkıldı .. Siz de böyle bi durum yaşayan var mı.Lütfen içimi rahatlatın..

Merhaba bizdede vardı tek başına bir bulgu değil içiniz rahat olsun

Merhaba, bizde de vardı. Doğumdan sonra içimiz rahat etsin diye baktırdık kaybolmuştu. Doktorum kendiliginden kaybilur demisti zaten ama ben de sizin gibi hep bir acaba mı modundaydım.

Benim çocuğum içinde böbreklerde vardı ama zamanla kayboldu merak etmeyin tek başına zaten bir bulgu olarak görmüyorlar.

hamilelerin yüzde 90 ına söyleniliyor hamileliğin ilerleyen zamanlarında geçtiğini söyleyecektir

Birçok hamile bu durumu yaşıyor ama çoğu sağlıklı doğum yapıyor, endişelenmeyin, geçen tam da böyle bir konuda yorumları okumuştum 20 ye yakın yorumda çocukları sağlıklı doğmuş ...

Cok sağolun içimi rahatlattınız ben zaten nipt testi yaptırmıştım herşey temiz çıkmıştı orda.Bu hafta böyle denince endişelendim.Doktor sıkıntı olmaz dedi.Detaylı ultrasonum var üç hafta sonra bakalım

Nıpt yaptırdıysan hiç takılma bile. Bizde yaptırmıştık iyiki yaptırmışız hiç üzmedik parlaklık olayına unutma sen mutluysan bebeğinde mutlu stres çok etkiliyor insanı

Nıpt yaptırdıysan hiç takılma bile. Bizde yaptırmıştık iyiki yaptırmışız hiç üzmedik parlaklık olayına unutma sen mutluysan bebeğinde mutlu stres çok etkiliyor insanı
Evet iyiki yaptırmışız diyorum ya şimdi daha çok içim içimi yerdi.Detaylı ultrasonda da temiz çıkar herşey umarım

Evet iyiki yaptırmışız diyorum ya şimdi daha çok içim içimi yerdi.Detaylı ultrasonda da temiz çıkar herşey umarım
Bizim detaylıda çıkmıştı parlaklık sonrasında gebelik zehirlenmesi olduğumdan yine perinatoloğa gitmiştik 9.ay kaybolmuştu mesela

Bende aynı durumdayım Şuan çok canım sıkıldı , 2 li , 4 lü testim risksiz geldi fetal DNA yaptım oda temiz , sadece ayrıntılı ultrasonda parlama gözüktü , çok üzüldüm , siz Şuan ne yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…