Kambur yuruyorum?

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
130
0
8
22
Ya hep kambur dururum ve cok farkediliyor , nasıl gecer , egzersiz galan yapim diyorum bi gun yapip obursu gun bırakiyorum , yastiksiz uyuyun dediler deniyim dedim asssla uyuyamadim o da olmadi yani ne yapicam?

Ya hep kambur dururum ve cok farkediliyor , nasıl gecer , egzersiz galan yapim diyorum bi gun yapip obursu gun bırakiyorum , yastiksiz uyuyun dediler deniyim dedim asssla uyuyamadim o da olmadi yani ne yapicam?
Doktor tavsiyesi alıp ona göre egzersiz veya korse kullanmanızı tavsiye ederim.

pilates ve sırt için agırlık kaldırma hareketlerıyle dık durabılırsınız. Beliniz ve sırt kaslarınız hıc calısmadıysa normal olarak kambur durursunuz zaten

Reformer pilates çok iyi gelir. Ben de dik yürüyemezdim sporla tanışmadan önce. İmkanınız yoksa, dendiği gibi internette egzersiz ve korse bulabilirsiniz; üşenmezseniz ve egzersizleri düzenli yaparsanız faydasını görürsünüz.

Back
X