Kamera

_tiffany_

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
930
Puanlar
628
Yer
İstanbul
Merhaba hanımlar, işteyken evi rahatlıkla telefondan izleyebileceğim ekranı mesela 4 e bölüp gösterebilen, kayıt yapan kullanışlı ev kamera sistemi önerebilir misiniz? Biz mi kuracağız , yoksa yetkili mi kuracak? 3+1 eve yapılacak.

Merhaba hanımlar, işteyken evi rahatlıkla telefondan izleyebileceğim ekranı mesela 4 e bölüp gösterebilen, kayıt yapan kullanışlı ev kamera sistemi önerebilir misiniz? Biz mi kuracağız , yoksa yetkili mi kuracak? 3+1 eve yapılacak.
Merhaba ya ekranı 4 e bölme gibi bir durum var mı bilmiyorum ama ben bebeğim için Xiaomi c701 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Hareketi ağlamayı sesleri algılama ve takip etme, 360 derece kamera açısı, 4k çözünürlük, gece görüşü, sd kart yada buluta depolama, karşılıklı sesli konuşma gibi özellikleri var. Telefondanda rahatça izleniyor. 4 e bölme özelliği olmasa bile her odanınkini ayrı ayrı ekleyip tek bir panelden yönetebilirsiniz. Başkasının kurmasına da gerek yok asmak isterseniz diye aparatıyla birlikte geliyor ister asın ister bir şeyin üstüne koyun size kalmış

Merhaba, Xenon Smart kullaniyorum ben 4 adet ayri odalarda, cok memnunum soyle bir arayuzu var foto ekledim.Hareket algisi, ses alma ses verme, cevrimdisi oldugunda bildirim gelme, 360 derece donme ozelligi, gece gorusu vb. ozellikleri var.Kendiniz kurabilirsiniz rahatlikla.

74956.webp

Back
X