- 5 Mart 2025
- 316
- 46
- 13
- Konu Sahibi sutlukahvem
Markası awox kamerada belirgin ama gözle bakınca pek göremiyorum efekt yapınca daha belirgin ama kalite düştüğü için buraya atınca belli olmuyor o yüzden fotoğraf eklemedm ihtimal olabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testleri atar mısın buraya canım bir bakalım bak benimde çok silik çizgiler var hem efektli halini atcam hem efetktsizKimse yok mu kızlar
Aşkım burda belli olmuyor maalesef sen hamile misiiiinTestleri atar mısın buraya canım bir bakalım bak benimde çok silik çizgiler var hem efektli halini atcam hem efetktsiz
Canım işte beli oluyor ama. Buraya attığın zaman kalite düşüyor ya ondandır henüz kan testi vermedim pazartesi salı günü vereceğim hayırlısı âdet gecikmesi var bilmiyorum geç döllenme olabilir zaten döngüm düzenli değilAşkım burda belli olmuyor maalesef sen hamile misiiiin
Seninki belli oluyor benimki olmuyor demek istedim ben bilmiyorum tekrarlamadm daCanım işte beli oluyor ama. Buraya attığın zaman kalite düşüyor ya ondandır henüz kan testi vermedim pazartesi salı günü vereceğim hayırlısı âdet gecikmesi var bilmiyorum geç döllenme olabilir zaten döngüm düzenli değil
Aynen biraz da olsa beli oluyor bakalım tekrar alcam testSeninki belli oluyor benimki olmuyor demek istedim ben bilmiyorum tekrarlamadm da
Test kalitesi düştüğü için belli olmuyor dedim atsam da göremeyeceksiniz fal açın yada rüya yorumlayın demedim ne gibi bı veri bekliyorsunuz?sadece fikir sordum ben yoksa bende biliyorum hamile olup olmadığımı bilemeyeceğiniTest olmadan, hiç veri olmadan nasıl olabilir ya da olmaz diyelim, fal acamayiz, rüyaya da yatamayiz malesef.
Ay bir de böyle halleriniz yok mu, şüpheli ilişki var mı yok mu, ne zaman oldu, belirti var mı bunlar veridir, bunlara göre olasılık söylenir, sen efektle silik çizgi görüyorum diyorsun da efektsiz var mı çizgi dümdüz bakınca görünüyor mu, testler yalancı olabilir kac tane yaptın, bak işte bunlarin hepsi veri, açıklayıcı olmuştur umarım, dümdüz bilmem ne yapınca çizgi görünüyorsa hamilelik olabilir mi gerçekten ciddiye alınacak bı soru mu sence?Test kalitesi düştüğü için belli olmuyor dedim atsam da göremeyeceksiniz fal açın yada rüya yorumlayın demedim ne gibi bı veri bekliyorsunuz?sadece fikir sordum ben yoksa bende biliyorum hamile olup olmadığımı bilemeyeceğini
Demekki hamilelik istiyorum deniyorum ki buraya bu postu açtım zaten gözle bakinca bişey göremedigimi fotoğrafta çıktığını yazmışımAy bir de böyle halleriniz yok mu, şüpheli ilişki var mı yok mu, ne zaman oldu, belirti var mı bunlar veridir, bunlara göre olasılık söylenir, sen efektle silik çizgi görüyorum diyorsun da efektsiz var mı çizgi dümdüz bakınca görünüyor mu, testler yalancı olabilir kac tane yaptın, bak işte bunlarin hepsi veri, açıklayıcı olmuştur umarım, dümdüz bilmem ne yapınca çizgi görünüyorsa hamilelik olabilir mi gerçekten ciddiye alınacak bı soru mu sence?
Öyle soruya tam da üstteki gibi cevap alırsın.
Saçma sapan soruya böyle cevap verilir. Hiçte negatif değilim, sorunun içeriğinin ne kadar boş olduğunun hala farkında değil misin?Demekki hamilelik istiyorum deniyorum ki buraya bu postu açtım zaten gözle bakinca bişey göremedigimi fotoğrafta çıktığını yazmışımdirek saçma sapan hallere gireceğine sorsan cevaplarım belki o an eksik yazdım ha çok rahatsız da olduysan yazmaz geçersin neden bu kadar negatifsin?