- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar bugün hastanedeydim. Bir teyze ile konuşuyorduk. Ya dedi kadın her yer suriyeli devlet nasıl bakıyor onlara bizim millet aç falan dedi bende doğru teyze bakıyor cidden dedim. Öncesinde konuşurken çalışıyor musun nasıl işler falan derken ücretli öğretmen olduğumu öğrenmişti. Neyse arkadaki genç bizi dinliyormuş. Neyse sonra çocuk bana öğretmenim bir anlatır mısın nasıl bakıyor devlet onlara dedi. Bende bize yardımlar geliyordu bizde onlara veriyoruz mesela giysii kırtasiye veya birkaç tür dedim ama bizi vatandaşımıza gelmezdi bu da onları arsız yapıyordu dedim. Çocuk bana hocam böyle konuşma ama sen kamu personelisin bir yerde kamera olsa sorun yaşarsın dedi. Bende şaşırdı bir an. Elinde telefon vardı
Bir yanda döndürüyordu telefonu bir anda içime bir kuşku düştü. Çekse anlar mıydım acaba? Ya da çekmişse ücretli öğretmenim ama bir şey olur mu ki? Atanma durumum var.
Bir yanda döndürüyordu telefonu bir anda içime bir kuşku düştü. Çekse anlar mıydım acaba? Ya da çekmişse ücretli öğretmenim ama bir şey olur mu ki? Atanma durumum var.