Kamuda calisan gebeler bakar misiniz

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
32 .hafta raporunu iş yerine bizzat mi götürmem lazım. Calistigim yerde yasamiyorum. 24 32 arası idari iznimde aile evime geldim. Calistgim yer uzak.bu raporu baska bir swkilde gondermeyi kabul ediyorlar mi.bu şekilde bir deneyiminiz var mu.cumartesi sgk ya islendi iznim. Ve en geç ne zmana kadar bu raporu verebilriim suan 32+1 im

Kendin götürmen şart değil biriyle ulaştırabilirsin

32.hafta raporu düzenlendiğini de hemen whatsaptan atın personel işlerine. Aynı gün içerisinde de iş yerinize kargolarsınız. 3 güne gecer ellerine. Süreç bu sekil de ekstra bi şey yapmanıza gerek yok
Sgk ya islendi cumartesi. Yarin whatsaptan atsam.kabul ederler mi acaba. Birde sisteme cumartesi işlendi çünkü cumartesi 32+0 di.ben şimdi raporu işyerine bu hafta ici ulastracagim bu bir sorun yaratır mi

Şu anda 37’ye kadar uzatamıyorsunuz diye biliyorum. Pandemden ötürü direk 24. Haftada idari izne ayrılıyorsunuz otomatik olarak. Bu koşullar altında 37. haftaya kadar çalışır raporu alamazsınız.

Whatsapp kabul olmuyor imzalı raporu istemişti işyeri benden.sgk cıktısı verdim olmaz dediler gittik doktora imzalattık geldik verdik .kargoyla gönderin bence haber verdikten sonra tabi

Sgk ya islendi cumartesi. Yarin whatsaptan atsam.kabul ederler mi acaba. Birde sisteme cumartesi işlendi çünkü cumartesi 32+0 di.ben şimdi raporu işyerine bu hafta ici ulastracagim bu bir sorun yaratır mi
Sen ne zaman aldın raporunu? Gönder yarın aynı anda whatsaptan da yaz

Şu anda 37’ye kadar uzatamıyorsunuz diye biliyorum. Pandemden ötürü direk 24. Haftada idari izne ayrılıyorsunuz otomatik olarak. Bu koşullar altında 37. haftaya kadar çalışır raporu alamazsınız.
Herhalde calisamaz raporu almis

Bir tanıdığınız da götürebilir dizlik bir şey yok zaten imza falan atılmıyor iş yeri işliyor

Doktor uygun görürse alınıyor arkadaşım aldı 5 hafta çalışıp geçen hafta 37 haftalık izne ayrıldı

Whatsapp kabul olmuyor imzalı raporu istemişti işyeri benden.sgk cıktısı verdim olmaz dediler gittik doktora imzalattık geldik verdik .kargoyla gönderin bence haber verdikten sonra tabi
Sgk çıktısını nerd3n aldınız.bende yok o cıktı. Sadece doktorun verdgi çalışamaz raporu var.sistemede kendiler işlediklerini söylediler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…