Sgk ya islendi cumartesi. Yarin whatsaptan atsam.kabul ederler mi acaba. Birde sisteme cumartesi işlendi çünkü cumartesi 32+0 di.ben şimdi raporu işyerine bu hafta ici ulastracagim bu bir sorun yaratır mi32.hafta raporu düzenlendiğini de hemen whatsaptan atın personel işlerine. Aynı gün içerisinde de iş yerinize kargolarsınız. 3 güne gecer ellerine. Süreç bu sekil de ekstra bi şey yapmanıza gerek yok
Sen ne zaman aldın raporunu? Gönder yarın aynı anda whatsaptan da yazSgk ya islendi cumartesi. Yarin whatsaptan atsam.kabul ederler mi acaba. Birde sisteme cumartesi işlendi çünkü cumartesi 32+0 di.ben şimdi raporu işyerine bu hafta ici ulastracagim bu bir sorun yaratır mi
Herhalde calisamaz raporu almisŞu anda 37’ye kadar uzatamıyorsunuz diye biliyorum. Pandemden ötürü direk 24. Haftada idari izne ayrılıyorsunuz otomatik olarak. Bu koşullar altında 37. haftaya kadar çalışır raporu alamazsınız.
Doktor uygun görürse alınıyor arkadaşım aldı 5 hafta çalışıp geçen hafta 37 haftalık izne ayrıldıŞu anda 37’ye kadar uzatamıyorsunuz diye biliyorum. Pandemden ötürü direk 24. Haftada idari izne ayrılıyorsunuz otomatik olarak. Bu koşullar altında 37. haftaya kadar çalışır raporu alamazsınız.
Ilgi çekmek icin böyle başlık attim.cevap gelsin diyeO değil de kamuda çalışan gebeler nedir yaw. O nasıl bir tanımdır arkadaş...
Mail ile nasil atacagim fotoğraf şeklinde miİsyerinizin meili varsa orda atabilirsiniz. Sistemde zaten görülüyor .
Evet calisamaz aldimHerhalde calisamaz raporu almis
AfkWhatsapp kabul olmuyor imzalı raporu istemişti işyeri benden.sgk cıktısı verdim olmaz dediler gittik doktora imzalattık geldik verdik .kargoyla gönderin bence haber verdikten sonra tabi
Sgk çıktısını nerd3n aldınız.bende yok o cıktı. Sadece doktorun verdgi çalışamaz raporu var.sistemede kendiler işlediklerini söylediler canimWhatsapp kabul olmuyor imzalı raporu istemişti işyeri benden.sgk cıktısı verdim olmaz dediler gittik doktora imzalattık geldik verdik .kargoyla gönderin bence haber verdikten sonra tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?