- 29 Eylül 2016
- 394
- 389
- 103
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
Bende 23 haftadaym ama grlişme geriliği nedeniyle 20. Haftadan gidiyorum kan akımı yavaşlığı nedeniyle bebek beslenemiyor dedisıvı azlığı değil de kan akımı yavaşlığı ve rahim içi gelişme geriliği ile doğum yaptım.34+3 de .Benımkiler ikizdi.Kan akımı yavaş olan bebeğim 30 hafta ile uyumlu doğdu.Çok sağlıklı şükür.Zorluydu tabi gebelik süreci.25. haftada kan akımı yavaş dediler.
Drlar korkutuyor çok.Moralinizi bozmayın.Bana 28 de doğum dedi, başka dr a gittim o da 32 de doğum dediAma ben 34e kadar beklemeyi tercih ettim.
Benmkide noramlde 23+1 olması gerekirken 19+6 ydı 4 gün önce ve 290 gramdı doktorlar o kadar umutsuz ki ne yapacgmı bilmyrmEvet sakat olabilir dediler zeka geriliği olabilir çünkü kan akımı yavaş beyne az oksijen gidiyor.Benim bebeğim geri kaldığında 25.haftada 300 Gr di.
Amin bende de aynı durum var 24 üncü haftadan gitmem gerekirdiken 21 haftadan gidyrz doktor umutlu degil hiç bende düşünmekten delirmk üzereym varmı böyle olup sağlklı doğm yapan cok merk edyrmbenim tek yumurta ikizlerimin birinde bu durum var maalesef.
21. haftaya girdik şimdi. 19. haftada tespit edildi. aralarında ağırlık farkı var. farkın neden olduğu incelenirken küçük olanda damar direnci olduğu ve kan akışının yavaş olduğu fark edildi. haftaya yeniden kontrol edilecek. doktor umutlu olmadığını söyledi bakalım bekliyoruz şimdilik. bekliyoruz ve dua ediyoruz. allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
Amin bende de aynı durum var 24 üncü haftadan gitmem gerekirdiken 21 haftadan gidyrz doktor umutlu degil hiç bende düşünmekten delirmk üzereym varmı böyle olup sağlklı doğm yapan cok merk edyrm
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunDoktor um bana dedi ki, proftu kendisi.Akim dursa yada terse dönse bile belli süre rahimde durur.Ancak riskli ben hemen doğuma alırım dedi.
Bazen haftada iki kere doopler le bakiyordu akıma
Aklıma geldikçe yazarım.yanlis yönlendirmek istemem ama durum böyleydi.
Dün K kahvekokulu ile konuştuktan sonra evraklarimi inceledim o donemki tam olarak durumlarimiz aynı
Hangi sehırdesnzBenmkide noramlde 23+1 olması gerekirken 19+6 ydı 4 gün önce ve 290 gramdı doktorlar o kadar umutsuz ki ne yapacgmı bilmyrm
Karnmda hala kıpırdıyor cok kötüyüm
Bebeğinde sağlk sorunu oldumu peki
Recep has die bi dr.var eğer gidebilme imkanınız varsa o doktora görününİstanbul neden sordnz
Arkadaslar bebekleriniz ne durumda lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?