- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
- Konu Sahibi Cikita Muz
Kafanı çevir bakma koluna en iyi çözüm ben bakmıyorum iğne batana kadar sonra bakıyorum ama :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam herkese kızlar
Başlıktan da anlaşılacağı gibi, kan aldıramıyorum. Şuan yazarken bile içim ürperiyor, düşündükçe o alım anını
Bugün aldırmam gerekiyordu, adetin belli günlerinde yaptırmam gerekti testi ve bugün son günümdü. Annem hemşire, sabah evde kanımı alıp, hastaneye o götürecekti yanında.. Tabiii bir çikita klasiği olarak, çikita yine bi kan aldırtmadı üstüne de azarı yedi
Normalde böyle şımarık, naz yapan bi insan değilimdir.. İğneli işler hariç.. Ya bildiğiniz iğneden kaçan ,ilkokul çocuğuna döndüm. Eskiden en azından bin bir nazın sonunda aldırabiliyordum, artık onu da yapamıyorum.
Geçen sene kedi tırmalayınca kuduz aşısı oldum mesela, allahım yani düşündükçe kendimden utanıyorum.. Ünüm tüm hastaneye yayıldı valla.. Benim sayemde annem de ünlü olmuştur
50 saatin ardından aşı girince kolunu çekip, iğneyi kolundan çıkartmayı başaran salak benim işte.. Aynı iğneyi iki kere koluma batırtmayı başarmış bir insanım..
Sonracıııma, başka bir kan aldırma olayımda, kolumu kan aldırırken çekmeye çalıştığım için, tüm kolu bi hafta mor gezmiş bi insanım.
Ya eskiden uzun süren çabalar sonucu da olsa, biyanım da morarsa, eninde sonunda operasyon gerçekleşirdi (ay operasyon da neysebildiğiniz kan aldırma ama devlet meselesi haline getirdim). Eninde sonunda o iğne yapılırdı, kan alınırdı, aşı olunurdu.
Ama ya şimdi.. Son 2-3 seferdir bi türlü kanımı aldıramıyorum. Lazer epilasyona gidiyorum ve en kısa zamanda tahlilimi yaptırmam gerek ama.. Bi duramıyorum yerimde ya. Lazerde bile daha rahatım.
O kol bantla sıkılınca gerilmeye başlıyorum sıkma acısıyla.. Kolonya kokusunu alınca korkum tavan yapıyor.. İğne koluma yaklaştıkça bıçaklanacak gibi korkuyorum, çekiniyorum. Korku filmi değil bu, çikitanın şımarıklığı işte.. Ya nası yenicem ben bunu, böyle fobisi olup yenebilen var mı?
1 ay sonraya ertelendi kan alım işim.. O kadar korkuyorum ki, geç adet olayım diye dua ediyorum
Ayy şuan içinizde beni tokatlama isteği oluşmuş olabilir, valla benim de kendimi tokatlayasım geliyorhaklısınız yanii
Benim de derdim bu işte şu sıralar..