Kan Artışı

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
43
33
Kizlar hamilelikte kan artisi %50 daha artar diyolar acaba ondan mi donem donem ates basmalari yasiyorum ? Ya da bu durumu yasayan var mi yuzum hem kizariyo hemde yuzumle beraber tum vucudum ates gibi oluyo ?

Kizlar hamilelikte kan artisi %50 daha artar diyolar acaba ondan mi donem donem ates basmalari yasiyorum ? Ya da bu durumu yasayan var mi yuzum hem kizariyo hemde yuzumle beraber tum vucudum ates gibi oluyo ?
aa ben bunu hiç duymamıştımdoğrumuki

benide çok ateş bastı, ayaklarımın altı alev alev yanardı, ama benim şekerim ve karaciğer değerlerim yükseldi, bunlar sebep oluyor diye düşündüm, bide genelde hamileleri sıkıntı ateş basar

Ya bebege kan icin daha fazla uretiyomus vucut mevcut kani, bilmiyorum bende ama daha onceki haftalarimda olmadi hic bi kac gundur var boyle bi sicak basiyo vucudum sicacik oluyo falan hayir ates bebege zarar falan verir mi bilmiyorum ki

ben de vücudun fazla kan ürettiğini duymuştum bebek için.. zaten kendi kalp atış hızımın fazla olmasından görebiliyorum.. normalde de çok üşüyen bi insan değildim ama şimdi kışın ortasında işyerinde tşörtle geziorm beni gören üşüyor

Evet kızlar doğum sonuna kadar vücut da toplamda 1.5 kilo fazla kan artışımız oluyor , kaslarımız ve damarlarımız genişliyor bu yüzden. .. bebeğimiz için fazla kan artışı oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…