Selam kızlar. Su an acayip sinirliyim. Son zamanlarda zaten sinirli ve üzgünüm depresyon yaşıyorum ama su anda kan beynime sıçradı. Uc ay önce üniversiteden yakin bi arkadaşıma 200 lira borç vermistim bir hafta sonra oderim demişti. Araya biseyler girdi ben isteyemedim ama son zamanlarda paraya çok ihtiyacım vardı mezun olmadan önce yani. Sigara bile alamiyordum arkadaşa mesaj attım o da zor durumda olduğuna dair yemin etti. O benden bi yaş büyük olduğu için mezundu ve okulda görmüyordum arada sırada evine gidiyordum . derken mezun olduk ben ise girdim su an para sıkıntısı cekmiyorum 6 aydır facem kapalıydı dun bi giriyim dedim ne göreyim. Benden borç alan arkadasim lüks mekanlarda fotolar çekinmiş evde rakı balık yapmalar gece dışarı çıkmalar içmeler falan. Üstelik sikintidayim param yok dediği zamanlar yapmış bunu. Tamam 200 lira belki fazla bi para değil ama öğrenci için önemli. Ya benim yol param yoktu ondan en azından varsa bi on lira ver dediğimde bile vermemişti. O kadar sinirlendim ki su an. Sizce ne yapmaliyim. O paradan umidimi zaten kesmistim ama zor durumda olduğunu sandığım için. Simdi sorsam ya hesabi ben odemiyordum arkadaşım ödüyordu diye sallayacak adim gibi eminim. Bi kere de bi oda arkadaşım 400 lirami çarpmıştı o da şöyle oldu bana hasta olduğunu söyledi inanır misiniz kanserim ailem zaten beni alacak burdan dedi. Ona donem donem 50ser 100 er borç veriyordum ama kendine zengin imajı çizdiği için nasılsa çıkarken öder diyordum. Kanserim deyince isteyemedim de çıkarken.ve evet ailesi aldı onu yurttan ama öğrendim ki sebebi kanser olması değilmiş alttan 17 dersi olduğu için ailesi okuldan almış bunu. Tabi ben sonra o parayı söke söke aldım ailesiyle de arası bozuldu. Ya bu insanlar niye boyle iyi gördüklerini soguslemeye çalışıyor anlamıyorum. Çok sinirliiymm