kan damlalari!!!

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
993
Merhaba
Kizimin 4. ayi bitti ve kan damlasi verildi. Ancak kan damlasinin icinde paraben,krem,seker var bunlari gorunce delirdim...
Organik buldum ancak yurt disinda. Bu konuyla ilgili olarak aranizda kullanan var mi vermemeyi dusunuyorum.
Sinirimden catliycam bir ilacin icinde bunlar ne arar. Hem de bebege veriliyor. Yazik gunah ya!!

Cocuklarin hemen hemen cogunda demir eksikligi oldugundan saglik ocaklari veriyor. Ayni zamanda d vitamini de veriyorlar bnde icime sinmediginden bazen verp arada vermiyorum hangisinin dogru oldugunuda bilmiyorum

Ben bugun doktorumuzla konustum. Sizinde iciniz rahat etsin kizlar. Yoksa yurt disindan siparis verip getirtecektim. Doktorumu soyledigi ise ki inanilmaz pimpiriklidir kendiside. Cok eser miktarlarda icinde bulundugu yani 0,01 gibi onunda bir kotuluk etmeyecegini belirtti o kadar olmasinin sebebini su sekilde anlatti. Dusunki bir kazanin icinde corba kaynatiyorsun ve kazanin bilesen maddelerinde paraben vesaore var o kaynama esnasinda birbirine gecen miktarlar gibi yani bariz bir sekilde icine bolca konulmuyor dedi. Cok cok icim rahatlamasa da bir nevi rahatladim ve doktorum psikopat olmamami cocugun hic bor problem yasamayacagini belirtti.

bilgilendirdiğin için teşekkürler sonuçta hepimiz zamanı gelince kullanıcağız bunları. benim de içimi rahalattın.

X