Kan Damlası

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.285
148
Hanımlar bugün sağlık ocağında ki hemşiremiz kan damlası verdi. Vegaferon 50mg. Siz hangi damlayı kullandınız yada kullanıyorsunuz...

sağlık ocağından verilen markayı hatırlamıyorum ama benim oğlum hiç sevmedi tadını, sağlık ocağındaki hemşiremiz de o zaman eczaneden ferrum alın demişti, onun tadı daha iyi demişti.
sonrasında hep ferrum kullandım.

sağlık ocağından verilen markayı hatırlamıyorum ama benim oğlum hiç sevmedi tadını, sağlık ocağındaki hemşiremiz de o zaman eczaneden ferrum alın demişti, onun tadı daha iyi demişti.
sonrasında hep ferrum kullandım.

Sağlık ocağındakinin tadını beğendik biz. Kusma ishal yada kabızlık yapar demişlerdi. Allaha Şükür o problemleri yaşamadık hiç

İlgin için teşekkür ederim canım :KK66:

valla biz çok sorun yaşadık bu demir damlasında.
sürekli kabuzlık.
ki ferrum daha hafif demişti hemşiremiz, onu bile 2 günde bir verebiliyordum, hergün veremiyordum.
bu sebeple kansızlık hep sınırdaydı, depo yapamadı hiç.

valla biz çok sorun yaşadık bu demir damlasında.
sürekli kabuzlık.
ki ferrum daha hafif demişti hemşiremiz, onu bile 2 günde bir verebiliyordum, hergün veremiyordum.
bu sebeple kansızlık hep sınırdaydı, depo yapamadı hiç.

Ondan da mı günde 4 damla veriyorsunuz
Ve ne kadar süre kullanacağız bunu bir fikriniz var mi

Ondan da mı günde 4 damla veriyorsunuz
Ve ne kadar süre kullanacağız bunu bir fikriniz var mi

emin değilim ama, diğerinin yarısı kadardı.
sanki sağlık ocağından verilen günde 6 damlaydı (ayına göre değişiyordu), ferrum günde 3 damlaydı. tabi ben 2 günde bir 3 damla veriyordum, yine de kabızlık problemi uzun süre devam etti.

emin değilim ama, diğerinin yarısı kadardı.
sanki sağlık ocağından verilen günde 6 damlaydı (ayına göre değişiyordu), ferrum günde 3 damlaydı. tabi ben 2 günde bir 3 damla veriyordum, yine de kabızlık problemi uzun süre devam etti.

Şuan hala kullanıyor musunuz yoksa bebeğiniz büyüdümü.

Hatirlamiyorum fazla vermedim bi ara her gun verdim siklasti gibi bel ki reflu .doktora gittim mide yet ultrason la Bakti bi sey Yok dedi reflu ilaci Verdi mot ilium adi .ona bugun basladik ins kusmaz kan ilacini Kestim bakalim hayirlisi

Back
X