İns cnm bklm cnm4 gün sonra en az 8 olmalı inşlh pozitif olur
Kac gun gecmidti adetn cnn bgn 5. Gun olck ne gelen vsr ne gden yani snlcn cnm ins benmkıde yukslr yukslmezse olym beklmk zoor grcktnUmutlandirmak istemem ama benim 28 eylulde 1.8 cikn degerim 2 ekimde 105 cikmisti rabbim sizlerede nasip etsin insallah
Kuzu benimde ilk defa bu kadar yüksek çıktı bende şaşırdım ama senin gibi umudum az doktora gitmedim canım kendi başıma yaptırdımCnm dr gttn mi benm ilk defa cktı ama umitlenmyrm adet olmyı beklyrm
Amin canım inşallah sen kaç gün geçince ölçtürmüştün adettenUmutlandirmak istemem ama benim 28 eylulde 1.8 cikn degerim 2 ekimde 105 cikmisti rabbim sizlerede nasip etsin insallah
Cnm adet oldm bugun baska zamsna artk:)Amin canım inşallah sen kaç gün geçince ölçtürmüştün adetten
yaa neyse belirsizlik gitti kuzu aminn:)Cnm adet oldm bugun baska zamsna artk:)
Qynen cnm cok beklmedm iyi oldu ya yoksa oluyım demistm oldum sen naptn olmadn deme:)yaa neyse belirsizlik gitti kuzu aminn:)
Benim kasiklarimda cok sancim vardi o sikayetle gittim ama bebek istiyordum doktor tahlil yaptiginda benim adet tarihim gecmemistiAmin canım inşallah sen kaç gün geçince ölçtürmüştün adetten
Canım ben adet oldum ya çok şükür belli oldu :)Qynen cnm cok beklmedm iyi oldu ya yoksa oluyım demistm oldum sen naptn olmadn deme:)
Sendemi ya bir turlu tuttramdk gtti bu ay artk hc tkmcmCanım ben adet oldum ya çok şükür belli oldu :)
aynen başka zamanlar artık canımSendemi ya bir turlu tuttramdk gtti bu ay artk hc tkmcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?