Kan değerim 2998 ama kese görülmedi

Gmzkc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
7
2
1
28
Merhaba ben adetime 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim kan değerim 47çıktı bugün doktora gittim adetim 7gün gecikti doktor keseyi göremedi rahim duvarın kalın ama dedi kan tahlili istedi tekrar 2998 çıktı doktorda şaşırdı değerim beklediğimizden yüksek çıktı 2gün sonraya randevu verdi sizxe normal mi bu durum dış gebelikten korkuyorum

Koŕkmayin stres yapmayın rabbim hayirlisini versin inşallah görülür keseniz

Karından bakınca gözükmüyor yeni gebelikler. Vajinal ultrasonda gözüküyor. Benim 806ydı vajibal baktı göründü karından görünmesi için 1000 küsür olması lazım dedi. Umarım 2 gün sonra görünür hayırlısı olsun.

Alttan baktı dimi ? Normal keseyi bi sonraki gidisinizde muhtemelen gorursunuz
Hayır sadece ulturasyondan baktı cumartesi sabah idralin sıkışık şekilde tekrar gel göremezsek alttan muane edelim dedi ondanda korkuyorum alttan muane istemiyorum tehlikeli olur diye

Hayır sadece ulturasyondan baktı cumartesi sabah idralin sıkışık şekilde tekrar gel göremezsek alttan muane edelim dedi ondanda korkuyorum alttan muane istemiyorum tehlikeli olur diye
Yok canım ya bi kere bakılır sonrası hep üstten oluyor zaten. Alttan baksaydi şimdiye kese de gozukmustu. Ben 242 hcg de alttan görmüştüm keseyi sonra hep üstten bakıldı zaten

Alttan bakılmasının bi sakıncası yok. Alttan bakılsaydı şimdiye ne olduğu anlaşılırdı net bi şekilde ve sizde bu kadar endişelenmezdiniz.

Yok canım ya bi kere bakılır sonrası hep üstten oluyor zaten. Alttan baksaydi şimdiye kese de gozukmustu. Ben 242 hcg de alttan görmüştüm keseyi sonra hep üstten bakıldı zaten
Ama benim kan değerim çok çok yüksek çıktı hoca bile beklemiyordu okadar 800 900 diye tahmin ediyordu benimki 2998 çıktı normalde bu değerde görülmesi gerekiyormuş

alttan bakılması hıc tehlıkelı degıl korkmmayın ben yurt dısında yasıyorum ve hamılelıgımde 9 ay boyunca alttan muayene oldum hatta burda utrasonla bakmıyolar hıc. bu durumu turkıye dekı doktoruma sormustum bende en baslarda korkup o da aslında normal olanın alttan muayene olddugunu ama bunu turkıyenın muhafazakarlıgından dolayı gerceklestıremedıklerını soylemıstı yanı hıc korkmayın Allah'ın ıznıyle sag salım alırsınız kucagınıza

Mol gebelik değildir umarım ama rahim kalınlaşması da var benimde rahim kalınlaşması vardı kese çok çok sonra göründü

Karından bakıldığı için görülmemiş olabilir. Endişelenmeye, Bir daha ki sefere görürsünüz muhtemelen. Alttan bakmanın gebeliğe bir zararı yok.

Benim de hamileliğimde kese görülmedi erken oldugu için 1 hafta sonunda gittim yine görünmedi alttan baktı o zamn gördü keseyi.

Gayet normal görünmemesi 3 güne gözükür

Vajinal ultrasonla baksa kesin gorurdu. Stres yapmayin bekleyin veya vajinal baktirin. Benim geç bir aşılama olmasina rağmen 5+5te vajinal ultrasonla görünmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…