Hayır sadece ulturasyondan baktı cumartesi sabah idralin sıkışık şekilde tekrar gel göremezsek alttan muane edelim dedi ondanda korkuyorum alttan muane istemiyorum tehlikeli olur diyeAlttan baktı dimi ? Normal keseyi bi sonraki gidisinizde muhtemelen gorursunuz
Yok canım ya bi kere bakılır sonrası hep üstten oluyor zaten. Alttan baksaydi şimdiye kese de gozukmustu. Ben 242 hcg de alttan görmüştüm keseyi sonra hep üstten bakıldı zatenHayır sadece ulturasyondan baktı cumartesi sabah idralin sıkışık şekilde tekrar gel göremezsek alttan muane edelim dedi ondanda korkuyorum alttan muane istemiyorum tehlikeli olur diye
Ama benim kan değerim çok çok yüksek çıktı hoca bile beklemiyordu okadar 800 900 diye tahmin ediyordu benimki 2998 çıktı normalde bu değerde görülmesi gerekiyormuşYok canım ya bi kere bakılır sonrası hep üstten oluyor zaten. Alttan baksaydi şimdiye kese de gozukmustu. Ben 242 hcg de alttan görmüştüm keseyi sonra hep üstten bakıldı zaten
İkiz olabilirAma benim kan değerim çok çok yüksek çıktı hoca bile beklemiyordu okadar 800 900 diye tahmin ediyordu benimki 2998 çıktı normalde bu değerde görülmesi gerekiyormuş
İnşallah öyle bir şeydir teşekkür ediyorum cevaplarınız içinİkiz olabilir
Mol gebelik değildir umarım ama rahim kalınlaşması da var benimde rahim kalınlaşması vardı kese çok çok sonra göründü
Evet burada vurguladığım rahim kalınlaşmasana rağmen kesenin sonra görülmesiTüm gebeliklerde rahim kalınlaşması olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?