• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan değerim 6 ya indi.bu rüyada böle bittii...

kızlar benim değerim 74 dü ama olmadı.çok üzücü bi durum ama hayat devam ediyor.en kısa sürede bebişlerimize kavuşacağız Allahın izniyle

dediğin gibi hayat devem ediyorr..takdir bölemiş.biz elimizden geleni yapmaya devam edicez..dediğin gibi bi gün de evlatlarımıza kavuşucaz

canım çok korkunç biliyorum benim değerim seninki kadar yüksek değildi 20 idi ve hemen düştü. ama yine de arada kalmak ne demek biliyorum. hele 50 üstü olsaydı değerim ben de çok ümitlenecektim. sonradan üzülmek en kötüsü. benim bir de 1,5 sene önce kullandığım ilaçlar nedeniyle ağlayarak yaptırdığım kürtajım var. inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verecek. kucağımız boş kalmayacak. iyi yanındn bakarsan kimyasal bile olsa hamile kalan biri hamile kalabiliyor rahim kabul ediyor demekmiş ve daha şanslıymış canım

canım negatif sonuç başlı başına korkunç bişey sonradan yada önceden.ben sadece biraz daha ümitlendim ve sonuşç hüsran çıktı.allah hepimizin yardımcısı olsun..inş pozitifleri bizde görücüz ve tamamına ericez..

Back