Kan değerleri düşük olup erken doğum yapan varmı

brn1987

meleğimi büyütüyoruz
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
389
7
96
İstanbul
]kızlar 19 haftalık hamileyim 2li test yaptırdığımda bebekte sorun yoktu ama benim kan değerlerimden biri yüksekti 3lü testide yaptırdık bebeğe etkisi varmı diye allaha şükür çıkmadı ama benim kan değeri sorunum devam ediyor doktorum düşük yada erken doğum riskin var dedi şurup verdi kanını takip edicez dedi aynı şekilde kan problemi yaşayan ve hamileliği sağlıklı giden veya sağlıkla bebişini dünyaya getiren varmı yardım edin lütfen

Benım kan degerım de cok dusuktu hamıle kalmadan once.Hamıle kaldıgımı ogrenınce kan testı yaptırdım degerlerım ıcın. Her zamankı gıbı coook dusuk cıktı. Normal degerler 12-16 olması gerekırken benım 5,5 ıdı. Bırbucuk aydır delı gıbı et kan yapıcı seylerle hasır nesırım ve de 4 unıte kan verıldı. Su n kan degerım 12 :)

Çok geÇmıŞ olsun benım beslenmeyle deĞıl kan Şurubuyla ÇÖzmeye ÇalıŞıyoruz ÇÜnkÜ ben et pekmez tarzı Şeylerı sevmıyorum kıymanında pek etkısı yokmuŞ dalak bÖbrek falan tÜket dıyolar pekı tehlıkelı bır durummu bu erken doĞum mÜmkÜn dıyor doktorum bende tedırgın oldum halıyle

ben bebeğimin küezde kalmasını hiç istemiyorum ohastanede ben evde dayanamam nası olcak bilmiyorum allah herkezin yardımcısı olsun

benım de 9 ay boyunca 9'u geçmedi ama 41.haftada doğum yaptım.olmazsa doğumda kan verırız dıyodu dr ama gerek kalmadı çok<şükür.ben de 9 ay boyunca gınde 2 kez kan hapı içiyodum.öğğ iğrenç.

benım de 9 ay boyunca 9'u geçmedi ama 41.haftada doğum yaptım.olmazsa doğumda kan verırız dıyodu dr ama gerek kalmadı çok<şükür.ben de 9 ay boyunca gınde 2 kez kan hapı içiyodum.öğğ iğrenç.

öncelikle allah bebeğini sağlıkla büyütmayi nasip etsinçok teşekkür ederim rahatlattığın için ben ferimax kullanıyorum hergün bi tüp ve gerçekten öğğğ yani iğrenç ama bebeğim için katlanmak zorundayım

bende hamileyken akdeniz anemisi tespit edildi, kan degerim düsüyordu en son 8.1 e düstü ve iki unite kan verdiler, kan degerimin tekrar düsme tehlikesi oldugundan üc hafta önce sanci alaraktan dogum yaptim. umarim sendede hersey yolunda gider canim

bende hamileyken akdeniz anemisi tespit edildi, kan degerim düsüyordu en son 8.1 e düstü ve iki unite kan verdiler, kan degerimin tekrar düsme tehlikesi oldugundan üc hafta önce sanci alaraktan dogum yaptim. umarim sendede hersey yolunda gider canim

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bebeşin sağlıklıdır umarım sağlıkla büyütürsünüz senin durumun nasıl peki

Back
X