- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 27
- Konu Sahibi damlahanim22
-
Ya çok korkuttu beni eşimde bende baya üzüldük geri döndük. Acilin hemşiresiydiBir gün için gayet iyi artmış. Hemşire saçmalamış.
Ya amin inşaAllah çok rahatladım şuan gerçekten o kadar olumsuz konuştu ki ağlayacaktım2 günde iki katına çıkmış olması gerekiyor. 16 kasım ve 18 kasımdaki sonuç 2 kattan fazla arttığını gösteriyor bi sorun yok gibi. Sağlıkla ilerlesin
1 defa biyokimyasal gebelik geçirdiğim için garantiye almak istedim sonuçlar güzel ilerliyor mu diye her gün verdim kan 3 gün boyunca eşiminde ısrarı ile. Umarım 10 güne daha çok artar. Teşekkür ederimGayet güzel ilerliyor stres yapma kendine her gün değil iki günde bir takip et
Hiç uzulme güzel düşünYa çok korkuttu beni eşimde bende baya üzüldük geri döndük. Acilin hemşiresiydi
Vallah hiç uzaktan mezun olmuşa benzemiyorduHemsire uzaktan egitimle mi mezun oldu ki acaba
Pozitifim hep. Ama şöyle bişey de var. Kasık ağrısı var ve adet olacakmışım gibi sancı kramp oluyor. Lekelenme akıntım da varHiç uzulme güzel düşün
Aminn inşaAllah canım Allah razı olsun. Vallah çok korkuttu beni içim içimi yiyordu dünddn beri. Tutunması için avakado tüket dediler. Tutunması için illa birşey mi yemek gerekacaba ne bekliyormuş hemşire hanım
değerin uzaya mı çıkması gerekiyormuş
tövbe yarabbim ayyy çok sinirlendim
yok canım yok gayet güzel değerin rabbım sağlıkla dogum nasip etsin
Lekelenme akıntı için kadın doğuma git belki progestan falan verir sancılar normal sanırım buradaki gebelerin hepsi yaşıyor yazıyorlarPozitifim hep. Ama şöyle bişey de var. Kasık ağrısı var ve adet olacakmışım gibi sancı kramp oluyor. Lekelenme akıntım da var
Lekelenme dediğim öyle kan gibi değil pembemsi birşey akıntım da aşırı değil. Ama kasık ağrısı var hep. 3 haftalık gebelik bende ki. Yerleşme olabilir mi?Lekelenme akıntı için kadın doğuma git belki progestan falan verir sancılar normal sanırım buradaki gebelerin hepsi yaşıyor yazıyorlar
Olabilir ama yine de kadın doğuma git derim onlemini al en azından için rahat edeeLekelenme dediğim öyle kan gibi değil pembemsi birşey akıntım da aşırı değil. Ama kasık ağrısı var hep. 3 haftalık gebelik bende ki. Yerleşme olabilir mi?
3 gün önce gittim dr çok küçük dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Kese bile yoktu. Şöyle duydum çok çabuk yükselen beta hcg düşük olabilir yada biyokimyasal doğru mu böyle bir şeyOlabilir ama yine de kadın doğuma git derim onlemini al en azından için rahat edee
O zaman lekelenmen varmiydi ? Yoksa eger doktora danış.3 gün önce gittim dr çok küçük dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Kese bile yoktu. Şöyle duydum çok çabuk yükselen beta hcg düşük olabilir yada biyokimyasal doğru mu böyle bir şey
Lekelenmem yoktu lekelenme şöyle akıntı gibi ama peçete ile silince görüyorum oda az pembemsi birşey sadece 2 gün gördüm. Omdan sonra görmedimO zaman lekelenmen varmiydi ? Yoksa eger doktora danış.
Öyle bişi yok çabuk yükselen sonra kimyasal olma falan öyle düşünme
Şimdi yoksa sıkıntı etm ama devam ederse mutlaka doktora gidin. Ablam 15. Haftasına kadar lekelenme gördü ilaç kullandiLekelenmem yoktu lekelenme şöyle akıntı gibi ama peçete ile silince görüyorum oda az pembemsi birşey sadece 2 gün gördüm. Omdan sonra görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?