Kan donduran savunma: 'Öldürmediğimize dua etsin'

Misty Day

she wolf
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2.835
4.190
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir çocuğa tecavüz etmeye çalıştığı iddiasıyla tutuklanan şahıs ifadesinde, "Oldu bir kere. Öldürmediğimize dua etsin. Hep öldürenleri de görüyoruz" dedi.

1117144_5.jpg

Kadirli’de yaşayan M.K. (26), mahallede oyun oynayan 9 yaşındaki bir çocuğa, kandırarak götürdüğü yerde tecavüz etmeye çalıştı. Çocuğa tecavüz etmeyen M.K., daha sonra cinsel tacizde bulunarak çocuğu mahalleye geri getirdi. Aile, çocuğun durumu anlatması üzerine M.K.’dan şikayetçi oldu. Polis ekiplerince yakalanıp gözaltına alınan M.K., emniyetteki işlemlerinin ardından Kadirli Adliyesi’ne çıkarıldı. M.K. soruşturmayı yürüten savcıya verdiği ifadede, olayı soğukkanlı şekilde anlattı. "OLDU BİR KERE TEK BAŞINA DOLAŞMASAYDI" M.K.’nın, "Oldu bir kere. Öldürmediğimize dua etsin. Hep öldürenleri de görüyoruz. O da sokakta tek başına dolaşmasaydı” şeklinde ifade verdiği belirtildi. M.K. ifadesinin ardından ’küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak, Osmaniye Cezaevi’ne gönderildi.

http://www.egehaber.com/yasam/kan-donduran-savunma-oldurmedigimize-dua-etsin-h29970.html

EGEHABER.COM

Iyice yuz buldular pislikler..insanlar surekli bu tip konular ardindan o saatte ne isi vardi oyle giyinmeseydi diye diye boyle ahlaksizlara yol aciyolar kahretsin ya ne bicim dunya bu boyle

Geberene bir tık kalaya kadar tecavüz ve işkence görür inşallah yollandığı yerde..

Mahkumlar da ifade verir "öldürmediğimize dua etsin" diye.

Geberene bir tık kalaya kadar tecavüz ve işkence görür inşallah yollandığı yerde..

Mahkumlar da ifade verir "öldürmediğimize dua etsin" diye.
inşallah bu şekilde davranırlar,terbiyesiz bir de o saatte dışarıda işi neymiş diyor.zihniyetleri batsın inşallah:KK62:

Cok igrenç bir sekilde adam hakli. Görüyor herkes indirim aliyor, yok kadin tayt giymis, yok kadin tahrik etti diye diye, adamda biliyor ona birsey olmayacagini. Kendince sapikça 2 dakikalik zevk için 2 yil hapisi (eger girecekse dahi) göz önünde bulunduruyor.

Bu adama böyle söz hakki veren bu hukuk sistemi iste!

Her gun haber okumayip gundemden uzak kalayim diyorum. Sagligim bozuluyor yeminle. Yine dayanamiyorum. Genc yasimda verem edecek bu dunya beni. Serefsiz pislik.

X