kan geliyorr!!!

göğüs ucu acısını cekmeyen anne yok denecek kadar az...bende lansolın ıse yaramamıstı...bır arkadasım prof dr tavsıyesıyle eczaneden e vıtamını kapsulu alıp delip göğüslerıne suruyordu o gecırdı
ayva cekırdegıyle ıyıleşenlerde cok

Emzirdikten sonra çamaşıra değip daha fazla tahriş olmaması için avent göğüs kalkanı kullanmanızı tavsiye ederim. Benim hayatımı o göğüs kalkanı kurtarmıştı

Bende 3 gün öncesine kadar ağlayarak emziriyordum. Genel cerraha bile gittim hiç bi çaresi yok ben karımda herşeyi denedim diye krem bile vermedi sadece kuru tut bol emzir dedi.Kızımın kontrolunde çocuk doktoruma sordum bebeğin ağzında fazla pamukcuk var diye bi damla verdi bebek için, sende göğsüne damlat dedi. Şuanda bi tanesinde yüzde 10 kadar kaldı diğerinde yüzde 30. Mantardan kaynaklanan iltihaplı enfeksiyon dedi. Sendede varsa aynı durum bi kullan derim. Adı mikostatin. Yıkamadan emziriyosun..
Bide göğsün ucu hava alsın diye kalkan kullanıyorum aventin belki oda iyileşmeyi hızlandırıyo olabilir.
Allah şifa versin geçmiş olsun..

Ahhh kardesim ben ne cektim iki kizimdada o meme ucu koptu koptu her sefer kabuk baglar kanardi ne kremler denedim yok azmetttim emzirmeye ve doktorumdan allah razi olsun 2 tl lik abtibiyotikli bi krem verdi ismini hatirlayamadim ama 2 tl idi ucuna surup emzirirken siliyodum antibiyotikli oldugu icin yikiyodum emzirirken agzina gelmesin diye...3 gunde tamamen gecirdi t ile basliyodu bi bakiyim ismine bulursan yaziyim en iyi cozum o
Bilirim cok zor bende cok cektim

Lanolin e doğuma 2 yada 3 hafta kala başlamak gerekiyor. Doğumdan sonra sürülürse çatlamayı önlemiyor. İyileşmesine yardımı oluyor tabiki ama son haftalarda sürülürse çatlamıyor göğüs ucu.

Garmastan diye bir krem kullanmıştım ben de. Çok faydasını görmüştüm.

Bende 2012 yılında kızımı emzirirken bu sorunla karşılaştım. Hala da izleri vardır göğüs uçlarıMDA. Resmen parcalanmislardi.
Size tek tavsiyem Bebeğinizi emzirdikten hemen sonra silikon kalkanlarla göğüslerinizi kapatın.
Göğüs uçlarınız göğüs Pedi de dahil.hiç birşeye temas etmiyor bu durumda Birde içine sütte doluyor ve cok hizli bir şekilde iyileşiyor yaralar.
Hemen bugün başla yarın a rahatlicaksin

lasinoh markasının kremini dene bir de. kurtulana kadar denemelisin çeşitli şeyler. elbet biri iyi gelecektir inşallah. eczaneye söyle ve lasinoh markasının kremini iste.

terramiycin olabilir mi sarı renkte ?

Zeytin yağı,kakao yağı,sütümü sürdüm bekledim,lanolin,lanofemin ve şuanda lansolin kullanıyorum hala sıkıntım devam ediyor ama lansolin iyi geldi biraz
benim bebeğim 11 aylık, 2-3 ayda bir aynı yaralarla boğuşuyorum nedense, herkesin ilk zaman oluyor geçiyor. artık sürekli pamuğa zeytinyağı damlatıp sütyenime koyuyorum, ayrılmaz parçam oldu. bunu yapmazsam kuruyup kanamaya başlıyor göğüs uçlarım. ayva çekirdeğini denesen çoğunluk ondan memnun

EVet bu bi o kaldı :) Allah yardımcımız olsun ama bu krmde agrımı azaltıı biraz bnm göğs ucum olmadığı için aslında varda kızım kavrayamıyor bnde silıkon göğüs ucu kalkanı kullanıyrm onlarda yara edior bnmkini.emzirirken dişlerimi sıkmaktan diş etlerimin ağrısındn mahvoldum şimdide inşallah geçeçek

Silikon göğüs ucu emzirirken faydali olabilir ama mutlaka ama mutlaka avent in göğüs kalkanını edinin. Çamaşıra asla degmeyecegi ve hava alacağı için çok daha hızlı iyileşir. Kalkanı kullanirsaniz ne sürseniz iyileşir zaten.

AVent kullanıyorum emzirirkn her türlü acıyr

AVent kullanıyorum emzirirkn her türlü acıyr
Emzirirken olanını kullanmadım fikrim yok, onu siz bilirsiniz ama kalkan olan emzirmediginiz zamanlarda kullandığınız. Çamaşıra değmesini engelliyor meme ucunun. Büyükçe bir şey silikon uç gibi değil.

Bnm kullandığm bu.. bundn mı bahsediyossunuz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…