Bebeğimi emziriyorum fakat ucum olöadığı için silikon uc kullanıyorum emerken canım çok acıyor ve kan geliyor ne yapabilirim lanolin göğüs ucu kremleri hepsini denedim kızımıda emzirmemezlik etmiyorm kan gelince duraklıyorm artı mamada veriyorum sütüm yetmiyor
Bebeğimi emziriyorum fakat ucum olöadığı için silikon uc kullanıyorum emerken canım çok acıyor ve kan geliyor ne yapabilirim lanolin göğüs ucu kremleri hepsini denedim kızımıda emzirmemezlik etmiyorm kan gelince duraklıyorm artı mamada veriyorum sütüm yetmiyor
terramiycin olabilir mi sarı renkte ?Ahhh kardesim ben ne cektim iki kizimdada o meme ucu koptu koptu her sefer kabuk baglar kanardi ne kremler denedim yok azmetttim emzirmeye ve doktorumdan allah razi olsun 2 tl lik abtibiyotikli bi krem verdi ismini hatirlayamadim ama 2 tl idi ucuna surup emzirirken siliyodum antibiyotikli oldugu icin yikiyodum emzirirken agzina gelmesin diye...3 gunde tamamen gecirdi t ile basliyodu bi bakiyim ismine bulursan yaziyim en iyi cozum o
Bilirim cok zor bende cok cektim
hemen geçmez canım maalesef. neler denedinGöğüslerim hala geçmedi
Zeytin yağı,kakao yağı,sütümü sürdüm bekledim,lanolin,lanofemin ve şuanda lansolin kullanıyorum hala sıkıntım devam ediyor ama lansolin iyi geldi birazhemen geçmez canım maalesef. neler denedin
benim bebeğim 11 aylık, 2-3 ayda bir aynı yaralarla boğuşuyorum nedense, herkesin ilk zaman oluyor geçiyor. artık sürekli pamuğa zeytinyağı damlatıp sütyenime koyuyorum, ayrılmaz parçam oldu. bunu yapmazsam kuruyup kanamaya başlıyor göğüs uçlarım. ayva çekirdeğini denesen çoğunluk ondan memnunZeytin yağı,kakao yağı,sütümü sürdüm bekledim,lanolin,lanofemin ve şuanda lansolin kullanıyorum hala sıkıntım devam ediyor ama lansolin iyi geldi biraz
EVet bu bi o kaldı :) Allah yardımcımız olsun ama bu krmde agrımı azaltıı biraz bnm göğs ucum olmadığı için aslında varda kızım kavrayamıyorbenim bebeğim 11 aylık, 2-3 ayda bir aynı yaralarla boğuşuyorum nedense, herkesin ilk zaman oluyor geçiyor. artık sürekli pamuğa zeytinyağı damlatıp sütyenime koyuyorum, ayrılmaz parçam oldu. bunu yapmazsam kuruyup kanamaya başlıyor göğüs uçlarım. ayva çekirdeğini denesen çoğunluk ondan memnun
EVet bu bi o kaldı :) Allah yardımcımız olsun ama bu krmde agrımı azaltıı biraz bnm göğs ucum olmadığı için aslında varda kızım kavrayamıyorbnde silıkon göğüs ucu kalkanı kullanıyrm onlarda yara edior bnmkini.emzirirken dişlerimi sıkmaktan diş etlerimin ağrısındn mahvoldum şimdide inşallah geçeçek
AVent kullanıyorum emzirirkn her türlü acıyrSilikon göğüs ucu emzirirken faydali olabilir ama mutlaka ama mutlaka avent in göğüs kalkanını edinin. Çamaşıra asla degmeyecegi ve hava alacağı için çok daha hızlı iyileşir. Kalkanı kullanirsaniz ne sürseniz iyileşir zaten.
Emzirirken olanını kullanmadım fikrim yok, onu siz bilirsiniz ama kalkan olan emzirmediginiz zamanlarda kullandığınız. Çamaşıra değmesini engelliyor meme ucunun. Büyükçe bir şey silikon uç gibi değil.AVent kullanıyorum emzirirkn her türlü acıyr
Emzirirken olanını kullanmadım fikrim yok, onu siz bilirsiniz ama kalkan olan emzirmediginiz zamanlarda kullandığınız. Çamaşıra değmesini engelliyor meme ucunun. Büyükçe bir şey silikon uç gibi değil.
Resmi göremedim ama bahsettigim ürünü ekledimBnm kullandığm bu.. bundn mı bahsediyossunuz sizde
BUNDN deil bndeki evt ne ypıo bu tam anlamdm ne içindrResmi göremedim ama bahsettigim ürünü ekledim
Eki Görüntüle 1666856
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?