• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan görünce öğürmek

NedirYani

Kalbindeki Endişeleri Yavaşlat
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
4.680
11.170
208
Kizlar başlıkta da yazdığım gibi kan görünce öğürmek gibi bir sıkıntıyı yaşıyorum.
Senelerdir kan görünce midem bulanırdı buna alışmıştım dönem dönem kaybolduğu da oluyor ama son birkaç aydır kendi adet kanımı görünce de olmaya başladı.
Bazı insanlar bayılır kan görünce fenalaşır bunu duydum da kusacak gibi olmak bunu duymadım.
Ne yapacağım ben önerisi olan var mı?
Cinsiyetim gereği adet olduğum için sürekli kan görmek zorundayım o yüzden artık fikir almak istedim.
Birde tuhaf olan en yoğun geçtiği günler değil de ilk geldiği an gördüğümde öğürmem?
Benim gibi bir şey yaşayan var mı?

Lise döneminde yaşamaya başladım ama açıkçası neyin sebep olduğunu bilmiyorum.
Sonradan başladı.
benim kuzenim elini kesmişti cam kırığıyla dikiş falan atıldı sonra kan tutmaya başladı eskiden yaralara pansuman yapan kız şimdi küt düşüyo mesela

benim kuzenim elini kesmişti cam kırığıyla dikiş falan atıldı sonra kan tutmaya başladı eskiden yaralara pansuman yapan kız şimdi küt düşüyo mesela
Benim de şimdi aklıma geldi de ortaokuldayken kan aldirdiktan sonra çok kötü tansiyonum düşmüştü fenalasmistim acaba onunla mi bagdaslastirdi bilincaltim
Tehlike ani olarak görüp reaksiyon mu veriyor ki :(

Adet kanının pis bir şey olmadığını, aslında sizin vücudunuzun bir parçası olduğunu ve dahası sağlıklı bir kadın olduğunuzun göstergesi olduğunu düşünün.
Telkinlere çabuk cevap veren bir yapım var
İşe yarayacağını düşünüyorum
Teşekkür ederim

Mide bulantısı beş duyudan herhangi birini rahatsız eden durumlarda ortaya çıkabilir. Kötü koku, kötü tat, kötü görüntü, kötü ses vs. Stresli durumlar, gerginlik, üzüntü bulantiya ogurmeyi ekleyebilir

Mide bulantısı beş duyudan herhangi birini rahatsız eden durumlarda ortaya çıkabilir. Kötü koku, kötü tat, kötü görüntü, kötü ses vs. Stresli durumlar, gerginlik, üzüntü bulantiya ogurmeyi ekleyebilir
Yani sonradan olması stres kaynaklı olabilir mi diyorsunuz?
Gerçekten son zamanlarda stresli bir dönem geciriyorum.

Kizlar başlıkta da yazdığım gibi kan görünce öğürmek gibi bir sıkıntıyı yaşıyorum.
Senelerdir kan görünce midem bulanırdı buna alışmıştım dönem dönem kaybolduğu da oluyor ama son birkaç aydır kendi adet kanımı görünce de olmaya başladı.
Bazı insanlar bayılır kan görünce fenalaşır bunu duydum da kusacak gibi olmak bunu duymadım.
Ne yapacağım ben önerisi olan var mı?
Cinsiyetim gereği adet olduğum için sürekli kan görmek zorundayım o yüzden artık fikir almak istedim.
Birde tuhaf olan en yoğun geçtiği günler değil de ilk geldiği an gördüğümde öğürmem?
Benim gibi bir şey yaşayan var mı?
Aaa bu ben 😂 ilk adet olduğum günden beri yaşarım hep adet olmama yakın eski iç çamaşırlarımı giyerdim kirlenirse yallah çöpe. Kan görmeye dayanamıyorum midem bulanıyor artı olarak insan yüzünde ter görünce de midem bulanır 🤢

Normalde beni kan tutmaz ama regl döneminde hep seninle aynı şeyleri yaşıyorum🤢 Acaba ilk regl döneminde böyle bir an yaşadın da sonra mı kan tutmaya başladı? Travmatik olduğunu düşünüyorum ben de. Eğer hayat kaliteni ciddi bir şekilde etkiliyorsa psikoloğa gidebilirsin

Back
X