A pozitifim. Sadece tat koku kaybı yaşadım..Söylentiye göre A ve B gruplarına daha çok bulaşıyor ve daha ağır geçiriyorlarmış
O kadar bunaldım ki artık kovidden neye inanacağımı sapıttım sanırımDoğru değil diye biliyorum ben
Hepimiz aynı durumdayızGerçekten artık psikoloji diye birşey kalmadığını hissediyorum.
Cevabınız için çok teşekkürler
Ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama umursamayanları gördükçe de bir çıldırma gelmiyor değilHepimiz aynı durumdayızOlabildiğince dikkat edelim ve bağışıklığımızı güçlü tutmaya çalışalım
Aman Allah korusunBende bir doktorun Brh+ li insanları öldürmeye dönük yapılan bir virüs dediğini dinledim.Bir çok sebebi var kendine göre bla bla bla.İnandim mi tabiki hayır.Niye çünkü Brh+ fimEşimde öyle.Ölursek inanacak
Aynen en mantıklı açıklama bu bencea pozitif cok yaygın oldugu 0 da nadir goruldugu icin bence böyle. ismi ayşe olanlara daha cok bulasıyormus, şerafettincan olanlara cok bulasmıyormus gibi bir sey yani
Bu yorumu aradım cevaplardaa pozitif cok yaygın oldugu 0 da nadir goruldugu icin bence böyle. ismi ayşe olanlara daha cok bulasıyormus, şerafettincan olanlara cok bulasmıyormus gibi bir sey yani
Bende bir doktorun Brh+ li insanları öldürmeye dönük yapılan bir virüs dediğini dinledim.Bir çok sebebi var kendine göre bla bla bla.İnandim mi tabiki hayır.Niye çünkü Brh+ fimEşimde öyle.Ölursek inanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?