Kan ne zaman vereyim kızlar help 🥰

melekmom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
32
8
1
27
Hanımlar 5 mart öğlen pik gördüm gece 22.20 de T çizgisi silikleşti yani çatlamış oluyor yarın kan vermeyi düşünüyorum kan verirsem 10 gün geçmiş oluyor kan da çıkar mı gebelik varsa??? Siz nasıl öğrendiniz belirtileriniz varmıydı benim göğüslerim çok ağrıyor belim ve baldırlarım

Hanımlar 5 mart öğlen pik gördüm gece 22.20 de T çizgisi silikleşti yani çatlamış oluyor yarın kan vermeyi düşünüyorum kan verirsem 10 gün geçmiş oluyor kan da çıkar mı gebelik varsa??? Siz nasıl öğrendiniz belirtileriniz varmıydı benim göğüslerim çok ağrıyor belim ve baldırlarım
Beklenen adet gununuz nezaman?

Bence biraz daha beklemende fayda var.

22 mart ama şöyle ben 30-31 günde adet oluyorum piki 7 martta görmem gerekirken erken gördüm 5 martta pik den sonra 10-12 günde çıkan diyenler var merak ettim olabilir mi diye sormak istedim
Bazisi cikiyo dio bazisi cikmio dio

beta hcg nin salgilanmaya baslamasi degisiklik gosterio sanirim ondan.. kan verin bence bende merak ettm ins pozitiftir

Neden hemen öğrenmeye çalışarak kendinize eziyet ediyorsunuz 😐 gününüz geçsin, idrarda öğrenin sonra kan verirsiniz zaten..

Canım ben de 5 martta pik gördüm, az önce gebelik testi yaptım negatif.

Benim 11. Gün pik oldu
10. gün kanda bhcg 10 çıktı. Önce kaset testte çizgi gördüm sonra kan verdim.
Adetime bir hafta vardı.

Benim 11. Gün pik oldu
10. gün kanda bhcg 10 çıktı. Önce kaset testte çizgi gördüm sonra kan verdim.
Adetime bir hafta vardı.
Elimde test var yarın sabah ilk idrarla yapacağım silik de olsa çıkarsa kan vericem yarın test yaparsam pik den 11.gün oluyor

Merhaba t çizgisi bölümünde silik iz belirdi sadece bugün adet olmalıydım. Böyle pozitif olur mu bilen var mı pembelesmeden?
20210317_150501.webp

Back
X