Beklenen adet gununuz nezaman?Hanımlar 5 mart öğlen pik gördüm gece 22.20 de T çizgisi silikleşti yani çatlamış oluyor yarın kan vermeyi düşünüyorum kan verirsem 10 gün geçmiş oluyor kan da çıkar mı gebelik varsa??? Siz nasıl öğrendiniz belirtileriniz varmıydı benim göğüslerim çok ağrıyor belim ve baldırlarım
22 mart ama şöyle ben 30-31 günde adet oluyorum piki 7 martta görmem gerekirken erken gördüm 5 martta pik den sonra 10-12 günde çıkan diyenler var merak ettim olabilir mi diye sormak istedimBeklenen adet gununuz nezaman?
Bazisi cikiyo dio bazisi cikmio dio22 mart ama şöyle ben 30-31 günde adet oluyorum piki 7 martta görmem gerekirken erken gördüm 5 martta pik den sonra 10-12 günde çıkan diyenler var merak ettim olabilir mi diye sormak istedim
Yarın sağlık ocağında vericem kan negatif de olsa haber veririm kuzum sağolasınBazisi cikiyo dio bazisi cikmio dio
beta hcg nin salgilanmaya baslamasi degisiklik gosterio sanirim ondan.. kan verin bence bende merak ettm ins pozitiftir
Canım ben de 5 martta pik gördüm, az önce gebelik testi yaptım negatif.Hanımlar 5 mart öğlen pik gördüm gece 22.20 de T çizgisi silikleşti yani çatlamış oluyor yarın kan vermeyi düşünüyorum kan verirsem 10 gün geçmiş oluyor kan da çıkar mı gebelik varsa??? Siz nasıl öğrendiniz belirtileriniz varmıydı benim göğüslerim çok ağrıyor belim ve baldırlarım
Merak ediyoruz ama ondan ne yapalım insan duramıyor yerindeNeden hemen öğrenmeye çalışarak kendinize eziyet ediyorsunuzgününüz geçsin, idrarda öğrenin sonra kan verirsiniz zaten..
Hadi ya neyse o zaman bekleyeyim kan veremedim zatenCanım ben de 5 martta pik gördüm, az önce gebelik testi yaptım negatif.
Elimde test var yarın sabah ilk idrarla yapacağım silik de olsa çıkarsa kan vericem yarın test yaparsam pik den 11.gün oluyorBenim 11. Gün pik oldu
10. gün kanda bhcg 10 çıktı. Önce kaset testte çizgi gördüm sonra kan verdim.
Adetime bir hafta vardı.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahElimde test var yarın sabah ilk idrarla yapacağım silik de olsa çıkarsa kan vericem yarın test yaparsam pik den 11.gün oluyor
İnşallah kuzum sağolasınHakkınızda hayırlısı olsun inşallahUmarım pozitifi görürsünüz
Kan verin bence yani ben cizgiyi görüyorum suanMerhaba t çizgisi bölümünde silik iz belirdi sadece bugün adet olmalıydım. Böyle pozitif olur mu bilen var mı pembelesmeden?
Eki Görüntüle 2803507
Kuruma çizgisi gibi geldi bana ama bilemedim, yarın veya ertesi gün ilk idrarla tekrar deneyin bence,varsa belirgin çıkmaya başlarMerhaba t çizgisi bölümünde silik iz belirdi sadece bugün adet olmalıydım. Böyle pozitif olur mu bilen var mı pembelesmeden?
Eki Görüntüle 2803507
Cok sagolKuruma çizgisi gibi geldi bana ama bilemedim, yarın veya ertesi gün ilk idrarla tekrar deneyin bence,varsa belirgin çıkmaya başlar
Valla kuzum bilmiyorum kiMerhaba t çizgisi bölümünde silik iz belirdi sadece bugün adet olmalıydım. Böyle pozitif olur mu bilen var mı pembelesmeden?
Eki Görüntüle 2803507
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?