Kan pıhtılaşması clexane kullanımı ☺️

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Arkaaslar selam ben faktor5 heterozşgotum uc gebelk kaybım vardı dordundu bebegimi coraspin 100 clexane 0;4 e ragmen kaybettim smdi gene gebeyim kadın dgumcum coraspin al clexaneye kalp atısını alalım ole basla dyor hemotologum hhemen clexane 0:6 basla dyor nabacagımı bilemedim bana tecrube olanlar yardımcı olablrmi acaba

Bnde clexsin kullanrak dogum yaptim canim bu konuda doktorlar ikiye ayrilmis durumda isin zor valla Rabbim yardimcin olsun bnde de iki gende tasiciyim bn kalp atisini duymadan basladim kii doktorumm %90 duser dedi 2 hafta gerideydi igneyi kullanmamla hem acigi kapattik hem kalp atislarini duyduk suan 4 yasinda bi oglum var tekrar dusunuorm ama cok korkuorm .. Kan koyu ki bebek gelisemio bnce kalp atislarini duyunca baslariz diyen doktorunu birak hemen hamile kalir kalmaz baslatacak bi uzman bul..

Suan hamile oldugunu anlamamisim hic zaman kaybetmeden basla canim bn hamileligimi ogrendim gun basladim ole kucugama aldim oncesidne bnmde 2 kaybim var

Hematolojının ilgi alanı oldugu ıcın onu dinle hemen başla canım.

Suan hamile oldugunu anlamamisim hic zaman kaybetmeden basla canim bn hamileligimi ogrendim gun basladim ole kucugama aldim oncesidne bnmde 2 kaybim var
Cok tesekkürler dün basladım clexaneye ama coraspirinde almısmıydınız siz ekstradan doktor onu alsanda olur almasanda diyor daha onceki gebeligimde ıkısınıde almıstım ama 0;4 almıstım smdık 0;6 alıyorum hemotologla kadın dogumcu farklı konusuyor anlamıs degilim sizin ilk betanız kac cıkmıstı acaba

biz keseyi görür görmez başladık

Ohhh masallah allah bagıslasın evet doktorlar gercekden hic bisey yapmak mı istemiyorlar anlamıyorum benm betam su an 50 dun vurdum igne ekstra coraspin aldınızmı siz acaba ?

Ozamana kadar coraspin aldınızmı peki ??
keseyi görünce coraspirin ve iğneye başladık ama ben zaten düşüklerim olduğu için doktorumun söylemiyle korunmayı birakmadan bir ay öncesinde coraspirine başlamıştım..hamile kalınca iğne devreye girdi çünkü iki düşüğümde hiç kalp atışı alamadan kaybettik onn için bir ay öncesinde aspirin hamile olduğumu öğrenince iğneye başladık...12. haftada kanamam oldu biraz coraspirini kestik şimdi sadece iğne kullanıyorum...hıbor 3500

hematolog bu işin uzmanı 0.6 lık alırsan belki hem coraspin 100+0.4 lük claxen vurunmana gerek kalmaz.bende kullanıyordum ama bu sıralar saldım normal doğum istediğim için2 günde bir vuruyorum kendime. 6 sında sorucam ne zamana kadar kullanayım diye.benim tüp bebek olduğu için tedavide verildi.

Anladım bende oyle yapmıstım ama kadın dgumcumla hemotologum farklı dusunuyor ben bu bebegide kaybetmek şstemiyorum nabacagımı sasırdım 0;6 clexane anca gelir 60 kiloyum dedi hemotolog kadın dgumcu corsspinle bebek gorelim ole igne diyor

Evet dgru soyluyorusnuz 0;6 alayım ben ozmn daha basındayım gebeligin umarım hersey iyi ılerler coraspin al alma onemli deil o dedi cnku tesekkurler

Merhabalar siz sonunda neye karar verip yaptınız acaba çünkü bende de tam tersi durum var kadın doğum doktorum daha gebelik başlamadan gebelik olma ihtimali var diye clexane 0.4 ve coraspin başlattı ama hemotologta clexane Yaptırmana gerek yok diyor bende bilemedim ne yapacağımı

Kadım dogumcumu dnlemedimm hemotooga guvendim yaptırdım hemen basladım 25 haftalıgım :)

Kızlar 2kaybım var kalp durmasından.3.ye hamileyim. 9+1bugün.ama kanamam var.galiba yinekalbi durdu.clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum.mthfr a1298c homozigot.75kiloyım clexane mı az geldi siye düşünmeden edemiyorum.yarın acı gerceği öğrenicem umudumu kaybettim.gecen sefer de böyle kanama ile kalbinin durduğunu öğrenmiştik maalesef.

Ya az geldi muhtemelen 0:6 vermeleri lazım dı antifactorxa bakılarak yetip yetmedigi anlısır aslında hc bakmadılarmı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben daha gebe kalmadan başladım bakalım
Aminnn aminnn ama cok iyi b doktor cok cok onemli bde heterozgot dahi olsa. 0:6 anca yetiyor sende baslaman iyi olmus acı veriic ama benm az kaldı btrcez insallah olacak

Ayrıca kalp durması cidden uc kez hemde kan akımı sende ciddi yavas ozamn sen omega uc de kullan ve gunde bir limon ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…