kan pıhtılaşması için iğne kulllananlar var mı?

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
38
kızlar bu ilk gebeliğim daha önce düşük yapmadm kadın doğum ilacı kullaqnmıştm kistler için ilaç dokunduğu zaman test yaptılar heterizigot mutasyın çıktı. Şimdi dokotra gittim iğne başlayalım dedi iğnenin herhangi bi zararı olur mu çok korkuyorum??

kızlar bu ilk gebeliğim daha önce düşük yapmadm kadın doğum ilacı kullaqnmıştm kistler için ilaç dokunduğu zaman test yaptılar heterizigot mutasyın çıktı. Şimdi dokotra gittim iğne başlayalım dedi iğnenin herhangi bi zararı olur mu çok korkuyorum??
ben kullanıyorum oksapar 4000 lik hergün.hiç bir zararı yok aksine yararı var.

hamile kaldığımı öğrediimden beri kullanıyorum.hiç bi yan etkisini görmedim

bende ilk haftadan beri kullanıyorum doğum şekli hakkında bilginiz var mı? ben erken diye doktora henüz sormadım..
Sanırım normal dogum pek önerilmiyor
benimde ilk bebeğim,21 haftalık hamileyim kese göründükten sonra bende iğne kullanmaya başladım bi yan etkisi falan yokmuş asıl iğne kullanılmazsa düşük riski daha fazla oluyormuş ayrıca doktorum doğum için normal yapamazsın demedi sadece zaman gösterecek dedi bakalım kısmet artık...

O iğneler tamamiyle güvenli bebegin sagligi için tam vaktinde hergun yapiliyo,dogumseklini doktor söyler bazilari normal doğum yapabilir bu trombofili denen rahatsizligin türevleri var o belirler, iğnenin bir zarari yok, göbek deliğinin çizgisinden düz yana doğru bi şerit çek eline yanlardan yapicaksin,ayni saatte,

bende ilk haftadan beri kullanıyorum doğum şekli hakkında bilginiz var mı? ben erken diye doktora henüz sormadım..
Sanırım normal dogum pek önerilmiyor
benim sezeryan olacak normal doğum riskli olabilir dedi soktorum,kanama durmayabilirmiş bde kanımda düşük.

Merhaba kardesim..
Bende oksapar 8000lik kullaniyorum bi tane oqlum var 2 tane düşük oldu.. ayni seyler bende de var.. buqun 4.günüm ve su an ege üniversitesindeyim proteinler icin kan tahlili verecem Allah'ın izniyle..
bi sorum olacak kizlar doktor bana 6 hafta 3 gunluk olmasi gerekirken 5 haftalik gorunuyor ve kalp atisini duyamam dedi pihtilasmayla bi alakasi var mi bu 1 hafta gec gebeliqin?

Merhaba kardesim..
Bende oksapar 8000lik kullaniyorum bi tane oqlum var 2 tane düşük oldu.. ayni seyler bende de var.. buqun 4.günüm ve su an ege üniversitesindeyim proteinler icin kan tahlili verecem Allah'ın izniyle..
bi sorum olacak kizlar doktor bana 6 hafta 3 gunluk olmasi gerekirken 5 haftalik gorunuyor ve kalp atisini duyamam dedi pihtilasmayla bi alakasi var mi bu 1 hafta gec gebeliqin?

Canim

Geç döllenme olabilir

arkadaşimda aynı sorn vardı.doğuma kadar kullandı ığnelerı..bu tarz sorunu olanlara normal doğum yaptırmıyorlarmış..buyuk ıhtıml sızde sezaryan olursunuz

Bu iqneyi kullanmasak ne olabilir mesela 3 ay kullandik sinra biraktik ne olabilir?
Ayrica bu sabah resmen ayiptir soylemesi köpük seklinde istifar ettim.. surekli mide bulantisi var iqne de yapiyormus sanirim..
suan kullandiqim clexane 4000lik.. Allah'ım sen yardim et cümlemize.. Amin..

Bu iqneyi kullanmasak ne olabilir mesela 3 ay kullandik sinra biraktik ne olabilir?
Ayrica bu sabah resmen ayiptir soylemesi köpük seklinde istifar ettim.. surekli mide bulantisi var iqne de yapiyormus sanirim..
suan kullandiqim clexane 4000lik.. Allah'ım sen yardim et cümlemize.. Amin..

Arkadaslar bn ikinci kurtaj yasadim. Dr um hormon tesri ve kardiyovaskuler testi istedi . . Bi de folik asiti birak imom ilacina basla dedi. Bu ilaci bilen var mi

kızlar bende 7 haftalık hamileyim kan testi için numune vermiştim .şimdi sonuca netten baktım pıhtılı numune diyor bende pıhtılaşma mı var demek oluyor bu.hemen doktora gitmem gerekirmi riskli bi durum mu bu

benimde ilk bebeğim,21 haftalık hamileyim kese göründükten sonra bende iğne kullanmaya başladım bi yan etkisi falan yokmuş asıl iğne kullanılmazsa düşük riski daha fazla oluyormuş ayrıca doktorum doğum için normal yapamazsın demedi sadece zaman gösterecek dedi bakalım kısmet artık...
MERHABA;
Benim doktorumda ısrarla HETERİZİGOTSAN kesinlikle iğneye gerek yok coraspin yeterli dedi ve vermedi.8+3 deyim iğne kullanmıyorum ama korkuyorum ne yapmam gerek

Back
X