Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması nedeniyle 3 kere kürtaj

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

basaksa89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
183
24
98
İstanbul
Arkadaşlar merhaba kan pıhtılaşmam nedeni ile 3 kere kürtaj oldum. 1298 :heterezigot-4g4g paı: homozigot var.sonkinde iğne kullandığım halde gelişemedi.benim gibi olan varmı.bazı sayfalarda hamile kalmadan iğne kullananlar var bana 6haftalık başlamıştı doktor gelişemedi.8 haftayı geçemiyo bebekler

Kan tahlilinde pozitifi alır almaz basladım ben iğneye. 2 gen homozigot. Pıhtılaşma testinden hariç genetik testlerinizi yaptırmış mıydınız?

Kan tahlilinde pozitifi alır almaz basladım ben iğneye. 2 gen homozigot. Pıhtılaşma testinden hariç genetik testlerinizi yaptırmış mıydınız?
Doğum hakkında doktorunuz ne düşünüyor? Kızımı son güne kadar iğne kullanarak normal doğumla dünyaya getirdim..lakin bu sefer sanki kanım çok sıvı gibi geldi bir korku bastırmadı değil. Minicik bir yaradan kan akıyor çokça.

Bir şey düşünmüyor akışına bıraktık konuşmadık. Benimkinin kafa yukarda hala bakalım ne olacak.

Merhaba sizin hangi genleriniz homozigot … ben 1 tane homozigot 1 tane 4g/4g var oda homozigot oluyor sanırım … benimde ilk gebeliğim ve çok korkuyorum … Dr unuz size sizde pıhtı atabilir dedi mi beyinde kalpte akciğerde … bana bu test yapıldığında Hematoloji Dr söylemişti ve gebelikte daha yüksek oluyor bu risk demişti..

Bana gebe kalınca iğne kullanacaksın dediler. Kan sonucunda öğrenir öğrenmez başladım kullanmaya. Kalp atışıyla da corasprin ekledik.
32. Haftada corasprini bıraktım iğneyle devam ediyorum.

Bende şimdi sana özelden yazmıştım :) Dr un bununla ilgili açıklama yaptı mı yani doğum dışında etkiler mi ? Bir genimiz kesin aynı sanırım diğer genimizde aynı bende kısaltılmış yazılmış … daha önce gebelik varmıydı … benimde bu ilk gebeliğim fakat uzman a gitmiştim hamile olmadan önce kendisine raporu göstermiştim kan sulandırıcı verecem gebelikte demişti test sonucum yüksek çıkınca sekreterini aradım o da 2 güne bir kan ver 2.500 olunca gel dedi gen testini unuttular bence … yarın riskli gebelik Dr undan randevu alacam ama çok doluymuş durumu anlatım rica edecek … bizim gibi durumda olanlara her Dr iyi bakamıyor anladığım …

Ben şu an normal bir doktora gidiyorum. Ama doktoruma çok güveniyorum. Kanda sonucu 181le öğrendim hemen basladık iğneye. Sizin değer kaç?

Durumumuz aynı ucuncu gebelıkte oksapar kullanmama ragmen dusuk yaptım. Su an daha detaylı arastırılıyor.

Sizin doktorunuz kim acaba öğrenebılırmıyım kadın doğum doktorları önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…