Kan pıhtılaşması olan gebeler acil lütfen

Gpolat50

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
55
9
16
34
merhaba gebe anneler kız kardeşim 25 yaşında 7, gebeliği ve sürekli boş gebelikle sonuçlanıyor yapılan tahlillere göre kan pıhtılaşması oldugunu söyledi doktr kardeşim tekrar hamile şimdi br aspirin kullanıo birde doktor cloxane 4000 die bir iğne yazmış günde iki tane yazmış şimdi bizim sorumuz şu kullanan oldumu hiç aspirinle iki iğne ağır olmaz mı die merak ediyoruz

Clexane 4000 ve coraspin kullandım 2 gebeliğimde de. Ben tek iğne kullandım ama 7 kayıp çokmuş demek pıhtılaşma seviyesi yüksek.

Bizde ondan kaygılıyız çok değilmi iki dozla bitlikta daha altı gün var randevumuza
Eşinde problem yok Degil mi tahlil yapıldı mı hiç ona.Boş gebelikte erkek faktörü diye duymuştum.Bende yaşadım da

Merhaba tahlil sonucu heterozigot mu homosist mi

Bende de heterozigot var coraspin cleaxne kullandım bide pıhtılaşma için bir ilaç daha vermişti Dr söyledi heterozigot herkesde varmış tedavisi olmayan bir hastalık değil ben cleaxne her akşama 17 de yaptım saati saatine inşallah olumlu sonuclanir

Bende kullaniyordum canim fakat transferimin 9.gunu lekelenmem olunca coraspirini biraktirdi doktor. Ama igneye gobekten doguma kadar devam. Insallah birsey olmaz tatlim. Sag salim kucagina da almayi nasip etsin Rabbim

kilosu nasıl? ilacın içeriğinde kilolu olanlara günde iki defa falan gibi şeyler yazıyordu ama benim ki hibor..kiloya göre dozajlar yazıyordu

çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmaz inşallah banada fazla geldi biraz doz bence birde hemotologa görünsün kardeşiniz

Mrb lar bu pihtilasma olduigu nasil anlasiyor acaba tahlil yapilmadan once bende bebegimi kaybettim gecen ay sebebi acaba boyle bi sebep olabilirmi diye aklima takildi
Merhaba canım açıkçası bir çok neden olabilir ben çoğu tahlili yaptırdım sadece genetik tahlillerim kalmıştı bu tahlil sonucunda kan pıhtılaşması olduğu tespit edildi ama tedavi ile herşey düzeltiliyor yeter ki tahlillerin yaptır kendini tanı Allah yardımcın olsun

Aminnnn cok saolun

Ben her 2sinide kullandım, yalnız igne günde 1 defaydı. Hormon testlerine göre veriyorlar dozunu. Benmki daha azdır kardesinzn pıhtılasması daha fazladır. Bazılarına sadece coraspün yetebiliyor. Doktorunuzu dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…