Clexane 4000 ve coraspin kullandım 2 gebeliğimde de. Ben tek iğne kullandım ama 7 kayıp çokmuş demek pıhtılaşma seviyesi yüksek.merhaba gebe anneler kız kardeşim 25 yaşında 7, gebeliği ve sürekli boş gebelikle sonuçlanıyor yapılan tahlillere göre kan pıhtılaşması oldugunu söyledi doktr kardeşim tekrar hamile şimdi br aspirin kullanıo birde doktor cloxane 4000 die bir iğne yazmış günde iki tane yazmış şimdi bizim sorumuz şu kullanan oldumu hiç aspirinle iki iğne ağır olmaz mı die merak ediyoruz
Bizde ondan kaygılıyız çok değilmi iki dozla bitlikta daha altı gün var randevumuzaClexane 4000 ve coraspin kullandım 2 gebeliğimde de. Ben tek iğne kullandım ama 7 kayıp çokmuş demek pıhtılaşma seviyesi yüksek.
Eşinde problem yok Degil mi tahlil yapıldı mı hiç ona.Boş gebelikte erkek faktörü diye duymuştum.Bende yaşadım daBizde ondan kaygılıyız çok değilmi iki dozla bitlikta daha altı gün var randevumuza
Merhaba tahlil sonucu heterozigot mu homosist mimerhaba gebe anneler kız kardeşim 25 yaşında 7, gebeliği ve sürekli boş gebelikle sonuçlanıyor yapılan tahlillere göre kan pıhtılaşması oldugunu söyledi doktr kardeşim tekrar hamile şimdi br aspirin kullanıo birde doktor cloxane 4000 die bir iğne yazmış günde iki tane yazmış şimdi bizim sorumuz şu kullanan oldumu hiç aspirinle iki iğne ağır olmaz mı die merak ediyoruz
HeterozigotMerhaba tahlil sonucu heterozigot mu homosist mi
Bende de heterozigot var coraspin cleaxne kullandım bide pıhtılaşma için bir ilaç daha vermişti Dr söyledi heterozigot herkesde varmış tedavisi olmayan bir hastalık değil ben cleaxne her akşama 17 de yaptım saati saatine inşallah olumlu sonuclanirHeterozigot
Evet 1 kere Dr tedavi yöntemi farklı demek kiİğneyi günde bir kere mi kullandınız aspirinle birlikte
Bende kullaniyordum canim fakat transferimin 9.gunu lekelenmem olunca coraspirini biraktirdi doktor. Ama igneye gobekten doguma kadar devam. Insallah birsey olmaz tatlim. Sag salim kucagina da almayi nasip etsin Rabbimmerhaba gebe anneler kız kardeşim 25 yaşında 7, gebeliği ve sürekli boş gebelikle sonuçlanıyor yapılan tahlillere göre kan pıhtılaşması oldugunu söyledi doktr kardeşim tekrar hamile şimdi br aspirin kullanıo birde doktor cloxane 4000 die bir iğne yazmış günde iki tane yazmış şimdi bizim sorumuz şu kullanan oldumu hiç aspirinle iki iğne ağır olmaz mı die merak ediyoruz
BelkideEvet 1 kere Dr tedavi yöntemi farklı demek ki
kilosu nasıl? ilacın içeriğinde kilolu olanlara günde iki defa falan gibi şeyler yazıyordu ama benim ki hibor..kiloya göre dozajlar yazıyordumerhaba gebe anneler kız kardeşim 25 yaşında 7, gebeliği ve sürekli boş gebelikle sonuçlanıyor yapılan tahlillere göre kan pıhtılaşması oldugunu söyledi doktr kardeşim tekrar hamile şimdi br aspirin kullanıo birde doktor cloxane 4000 die bir iğne yazmış günde iki tane yazmış şimdi bizim sorumuz şu kullanan oldumu hiç aspirinle iki iğne ağır olmaz mı die merak ediyoruz
Mrb lar bu pihtilasma olduigu nasil anlasiyor acaba tahlil yapilmadan once bende bebegimi kaybettim gecen ay sebebi acaba boyle bi sebep olabilirmi diye aklima takildiEvet 1 kere Dr tedavi yöntemi farklı demek ki
Merhaba canım açıkçası bir çok neden olabilir ben çoğu tahlili yaptırdım sadece genetik tahlillerim kalmıştı bu tahlil sonucunda kan pıhtılaşması olduğu tespit edildi ama tedavi ile herşey düzeltiliyor yeter ki tahlillerin yaptır kendini tanı Allah yardımcın olsunMrb lar bu pihtilasma olduigu nasil anlasiyor acaba tahlil yapilmadan once bende bebegimi kaybettim gecen ay sebebi acaba boyle bi sebep olabilirmi diye aklima takildi
Aminnnn cok saolunMerhaba canım açıkçası bir çok neden olabilir ben çoğu tahlili yaptırdım sadece genetik tahlillerim kalmıştı bu tahlil sonucunda kan pıhtılaşması olduğu tespit edildi ama tedavi ile herşey düzeltiliyor yeter ki tahlillerin yaptır kendini tanı Allah yardımcın olsun
Ben her 2sinide kullandım, yalnız igne günde 1 defaydı. Hormon testlerine göre veriyorlar dozunu. Benmki daha azdır kardesinzn pıhtılasması daha fazladır. Bazılarına sadece coraspün yetebiliyor. Doktorunuzu dinleyin.merhaba gebe anneler kız kardeşim 25 yaşında 7, gebeliği ve sürekli boş gebelikle sonuçlanıyor yapılan tahlillere göre kan pıhtılaşması oldugunu söyledi doktr kardeşim tekrar hamile şimdi br aspirin kullanıo birde doktor cloxane 4000 die bir iğne yazmış günde iki tane yazmış şimdi bizim sorumuz şu kullanan oldumu hiç aspirinle iki iğne ağır olmaz mı die merak ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?