kan pihtilasmasi olup doğum yapanlar yardimmmm

katina11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
327
28
53
Kan pihtilasmasi olup doğuran arkadaşlar

Normal , epidural, genel Nadi oldunuz, coraspini iğneyi kacta biraktiniz, epidural ilan özellikle bi anlatin

Oncelikle hayırlı olsun, saglikla kavuşun insallah..

3 gebeliğim dusukle sonuçlandıktan sonra farkedildi pihtilasma meselesi, sonra kızıma hamile kaldım, 32. Haftaya kadar her gun aspirin kullandım ama iğneye gerek olmadı çok şükür..

Şubat ayında normal dogumla kızımı kucağıma aldım.. Epidural vs de istemedim, sadece sancım olmadan suyum geldigi icin suni sancı verdiler.. Korkmayın bence bol bol su icin yürüyüş yapın hareketsiz kalmayın son ana kadar..bir de pozitif telkinler var internetten araştırıp bulabilirsiniz..

suyum geldikten sonra bile hastane icinde volta attım odam hazır olana kadar nst bağladıklarında 5 cm açıklığım vardı, yolun yarısını katetmistik :)

Kolay bir kavuşma dilerim..

İğneyi doğumdan 24saat önce bıraktım.doğumdan sonra iğneyi bir ay daha kullandım.

İğneyi doğumdan 24saat önce bıraktım.doğumdan sonra iğneyi bir ay daha kullandım.
canım bende de aynı sorun var ve bende iğne kullanıyorum banada doktor doğumdan sonra da kullanacaksın dedi.
ama başka şeylerden bu konuyu konuşamadım. neden doğumdan sonrada kullanmamız gerekiyor- bilgi sahibiysen paylaşırsan sevinirim...

canım bende de aynı sorun var ve bende iğne kullanıyorum banada doktor doğumdan sonra da kullanacaksın dedi.
ama başka şeylerden bu konuyu konuşamadım. neden doğumdan sonrada kullanmamız gerekiyor- bilgi sahibiysen paylaşırsan sevinirim...
Emzirmeyi düşünüyorsanız dogumdan sonra da igneye devam etmeniz gerekiyor coumadin kullananlar için geçerli tabi bu. Sadece gebeliği clexane ile gecirecekseniz doğumdan ya da lohusa döneminden sonra bırakabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması olup normal doğum yapan arkadaşlar da paylaşımda bulunursa seviniriz arkadaşlar. :(

Emzirmeyi düşünüyorsanız dogumdan sonra da igneye devam etmeniz gerekiyor coumadin kullananlar için geçerli tabi bu. Sadece gebeliği clexane ile gecirecekseniz doğumdan ya da lohusa döneminden sonra bırakabilirsiniz.
ben coraspirin ve clexane kullanıyorum sadece. ayın 10unda gidicem doktora zaten kontrolüm var.daha detaylı konuşucam. zaten doğuma kadar kullanıcağımı biliyodum o kesinde sonra neden devam yada ne zamana kadar asıl onu merak ediyorum. teşekkür ederim bilgi verdiğin için.

Arkadaslar ben bugun katildim araniza,benimde kan pihtilasmasi problemim vardi caumadin kullaniyordum sonra bebek yapmaya karar verince clexan 0.6 kullandim bu oran kiloyla dogru orantiliymis hamile kalmadan once basladim dogumdan sonrada 40 gun devam ettim igneye cok sukur kizimi sag salim kucagima aldim hem de normal dogumla,yani clexan kullanarak normal dogum yapilabiliyor sadece dogumdan 1 gun once birakmak gerekiyor ben cok sukur kizimi kucagima aldim ins bu sorunu yasayan herkes saglikla bebisini kucagina alir

Back
X