Kan pihtilasmasi olup iğne kullanan ikiz hamisler varmi acaba

duygu27

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
31
2
611
44
Diğer
5 haftalık hamileyim 2 dusugum oldu daha önce bu gün doktor ultrason da ikiz görünüyor dedi. Acaba iğneler faydali olurmu beslermi ikisinide kanim. Çok korkuyorum korku sevinç ve saskinlik bi arada. Umut verin lütfen biraz yoksa bu kafamdaki sorular bitirecek beni. Sevinemedim endiseden oysaki en büyük hayalimdi ikizler. Umarim saglikli olurlar ayni aciyi yasamam bi daha.
 
Benim de daha önce düşüğüm olduğu için, tedbir amaçlı ben de kullanıyorum iğne. 3. ay bitimi bırakılacaktı ama şimdi doğuma kadar devam edilmesi uygun görüldü.. Allah'a emanet tatlım, içini ferah tut..
 
Buda ultrason goruntum. Yorumlarnizi bekliyorum canlarim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Eklentiler

  • $1398884972226.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 401
Şu an görünen 2 kese tatlım, düşüklerin önemli nedenlerinden birisi de stresmiş.. Bir an evvel soru işaretlerini kenara bırakarak mutlu olmaya bak. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
 
Evet CNN bi sakin olamiyorum sanki hep birşey olacak gibi. İnşallah Allahim bu sefer sagliksiyla kucagima almayi nasip etsin inşallah. İkisi birden saglikli gelişmesi tek dileğim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

canim yulsek riskli ikiz gebeler kisminda yazmistim. ben de reynaud ve antifosfolipid diye rahatsizliklar var bu da kan pihtilasmasina sebep oluyormus , ama ben dr. karmasasindan dolayi pihtilasma testlerini taa 3. ayda yapmaya basladim. tabi dr. 0,4 luk clexane ve asprin basladi. zaten baslarda vikac sefer kanamam oldu o yuzden surekli progestan 200 mg kullaniyorum suan cok sukur 15 teyiz agrilarimiz disinda pek bi derdimiz yok Allahima sukur. hep sunu de nasipte varsa olacak
yoksa elden bir sey gelmz. ilk gebeligim bu arada
 
Hayir cnm 2 düşük yaptim. 9 haftalikti ikiside. Ama o zaman hic bir ilaç kullanmadim kan icin. Bu sefer unutluyum inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Hayir cnm 2 düşük yaptim. 9 haftalikti ikiside. Ama o zaman hic bir ilaç kullanmadim kan icin. Bu sefer unutluyum inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim sende mi clexan kullaniosu kaclik _¿ rabbim bu mubarek gunde insallah dualarimizi kabul etsin insallah saglikla sihatle bebeklerimize kavusuruz. canini hic skma.
 
Buraya herkes sorunları yazıyor genelde doğumlardan sonra yazılmadığı için bana zamanında pıhtılaşma problemi olan kimse doguramıyormuş gibi geliyordu.Benim ikiz bebeğim yok. ama iki bebeğim var biri 3 yaşını geçti gerçi artık çocuk diyebiliriz.pıhtılaşma sorununda bebeğin beslenmesiyle ilgili bşr problem olmuyor.herhangi bir damarda pıhtı oluşuyor ve bebek damarları çok ince oldugu için damarı tıkuyor ve düşük oluyor.cocuklarımdan once bir düşüğüm olmuştu.ikisinde de clexan kullandım aspirin 1. de kullandım 2.de gerek yok clexan onemli aspirinin bir katkısı yok dedi doktorum kullanmadım.ilk 3-4 ayı sureklı kanamalarım olmasına ragmen çok şukur saglıklı dogdular.doğacak çocuk doğuyor.ilaç kullanın iki bebek varsa onu besleyecek kanınız var korkmayın ilaçlar da pıhtı oluşmasını önler.Allah kucagınıza almayı nasip etsin.
 

Öncelikle hayırlı olsun senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım şu anda ikizlerin doğdu 6 aylıklar moralini yüksek tut dua et


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Korkma bence Allaha havale et, bu bebekleri nasip eden Allah inanıyorum ki sağlıklı bi şekilde doğmalarınıda nasip edicektir.
Bende 6 haftalık hamileyim benimde kanımda pıhtılaşma var,bende iğne kullanıcam, ve doktorum normal bi hamilelik olucak dedi, hiç panik yapma dedi, sen panik yaparsan daha fazla zarar vericeksin dedi,
 
arkadaşlar merhaba
ben de 40 yaşındayım doğal yolla hamile kaldım 1 yıl önce iki tane düşük yaptım( embriyo kaynaklı problemlerden dolayı) şimdi tekrar altı buçuk aylık hamileyim bugün doktora gittik tek kesede iki kalp atışı duyduk. embriyonun bir tanesi iyi dedi ama bir tanesi pek sağlıklı değil dedi büyük bir ihtimal tek embriyo devam edecek dedi sonra bana kan pıhtılaşma iğnesi ve progestan verdi ben de doktora ben pıhtılaşma testi yaptırmadım dedim doktor önlem olarak yapacaz , bu ilaç kan akışını hızlandırıp bebeği daha iyi besleyecek dedi. anlayacağınız kafam karıştı embriyonun biri giderse diğerine zarar vermez mi( doktor vermez dedi) test filan yapmadan bu iğneyi olmak ta bana pek doğru gelmiyor ne yapacağımı şaşırdım
 

merhaba, ben üç hamileliğimde de kalp atışı olmadığından kürtajla alındı.daha sonra ikizlere hamile kaldım ve öğrendiğim andan itibaren hergün clexan 04 iğne oldum.Allahıma çok şükür bebeklerimi sağlıkla dünyaya getirdim.üstelik monokoryonik monoamniyotik yani aynı kesede olan bebeklerdi ve heran kaybetme riskiyle yaşadım.36+2 haftalıkken doğdular.şuanda 11 aylıklar.darısı başınıza inşallah.ikiz annesi olmak çok zahmetli ve zor ama bir o kadar da güzel.inşallah sizler de hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alırsınız.Allaha emanet olun.
 

sanırım yanlışlıkla altıbuçuk haftalık yerine altıbuçuk aylık hamileyim yazmışsın.ayrıca clexan iğnenin zararı değil faydası var.eğer bebeğini istiyorsan bence dr lara güvenmek zorundasın.benim ikizlerimde aynı kesedeydi yüksek riskli bir hamilelik ama Allah isteyince oluyor.ilk öğrendiğimde çok korkmuştum ama sonradan doğacağı varsa doğar hayırlısı ne ise o olsun dedim.Allaha çok şükür sağlıklılar.darısı size ve tüm isteyenlere.
 

merhaba evet altı buçuk haftalık açıkçası kafamda o kadar çok soru işareti var ki önceden yaşamış olduğum olumsuzluklar. tabiki herşeyin hayırlısı ilaçlara başladım bakalım önemli olan sağlıklı hayırlı bir şekilde olması
ayrıca cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…