Evet CNN bi sakin olamiyorum sanki hep birşey olacak gibi. İnşallah Allahim bu sefer sagliksiyla kucagima almayi nasip etsin inşallah. İkisi birden saglikli gelişmesi tek dileğim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayir cnm 2 düşük yaptim. 9 haftalikti ikiside. Ama o zaman hic bir ilaç kullanmadim kan icin. Bu sefer unutluyum inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
5 haftalık hamileyim 2 dusugum oldu daha önce bu gün doktor ultrason da ikiz görünüyor dedi. Acaba iğneler faydali olurmu beslermi ikisinide kanim. Çok korkuyorum korku sevinç ve saskinlik bi arada. Umut verin lütfen biraz yoksa bu kafamdaki sorular bitirecek beni. Sevinemedim endiseden oysaki en büyük hayalimdi ikizler. Umarim saglikli olurlar ayni aciyi yasamam bi daha.
5 haftalık hamileyim 2 dusugum oldu daha önce bu gün doktor ultrason da ikiz görünüyor dedi. Acaba iğneler faydali olurmu beslermi ikisinide kanim. Çok korkuyorum korku sevinç ve saskinlik bi arada. Umut verin lütfen biraz yoksa bu kafamdaki sorular bitirecek beni. Sevinemedim endiseden oysaki en büyük hayalimdi ikizler. Umarim saglikli olurlar ayni aciyi yasamam bi daha.
arkadaşlar merhaba
ben de 40 yaşındayım doğal yolla hamile kaldım 1 yıl önce iki tane düşük yaptım( embriyo kaynaklı problemlerden dolayı) şimdi tekrar altı buçuk aylık hamileyim bugün doktora gittik tek kesede iki kalp atışı duyduk. embriyonun bir tanesi iyi dedi ama bir tanesi pek sağlıklı değil dedi büyük bir ihtimal tek embriyo devam edecek dedi sonra bana kan pıhtılaşma iğnesi ve progestan verdi ben de doktora ben pıhtılaşma testi yaptırmadım dedim doktor önlem olarak yapacaz , bu ilaç kan akışını hızlandırıp bebeği daha iyi besleyecek dedi. anlayacağınız kafam karıştı embriyonun biri giderse diğerine zarar vermez mi( doktor vermez dedi) test filan yapmadan bu iğneyi olmak ta bana pek doğru gelmiyor ne yapacağımı şaşırdım
sanırım yanlışlıkla altıbuçuk haftalık yerine altıbuçuk aylık hamileyim yazmışsın.ayrıca clexan iğnenin zararı değil faydası var.eğer bebeğini istiyorsan bence dr lara güvenmek zorundasın.benim ikizlerimde aynı kesedeydi yüksek riskli bir hamilelik ama Allah isteyince oluyor.ilk öğrendiğimde çok korkmuştum ama sonradan doğacağı varsa doğar hayırlısı ne ise o olsun dedim.Allaha çok şükür sağlıklılar.darısı size ve tüm isteyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?