Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evvet 1 düşüğüm var ve enox 4 bin kullanıyorum Önelem amaçlı lubus ve homosistein nedirMerhaba, daha önceden kaybınız var mıydı?
Yapay zekaya sordugumda gebe kalmaniz durumunda kan sulandırıcı kullanmanızın dogru oldugunu söylüyor.
Ama ek olarak lupus, homosistein gibi testleri de yaptırmanızı tavsiye ederim eger yaptirmadiysaniz.
Kaybınız icin üzüldüm Allahım en kisa zamanda yeniden sağlıkla evlat nasip eder inşallahEvvet 1 düşüğüm var ve enox 4 bin kullanıyorum Önelem amaçlı lubus ve homosistein nedir
Allah razi olsun kuzum çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla bu testler Protegin oluyor protegin lerime baktirmadım hiç kadın doğum doğum doktorum a gittikten sonra bu söylediklerinizi ister mi sizce yoksa benim mi ayriyeten istemem lazimKaybınız icin üzüldüm Allahım en kisa zamanda yeniden sağlıkla evlat nasip eder inşallah
Hamileliginizde de size kan sulandırıcı kullandirmaya devam edecekler yüksek ihtimalle. Degerlerinize göre pıhtılaşma oldugunu söylüyor yapay zeka.
Hematoloji bölümünden randevu alın bu test sonuçlarınız da yaninizda götürün;
Homosistein, lupus, ana, aca, protein s, protein c bu testleri yaptirmak istiyorum deyin zaten cogunu siz söylemeden doktorunuz isteyecektir. Bu test sonuçları çıktıktan sonra sizin pıhtılaşma test sonucunuzla birlikte degerlendiriliyor ve ona göre hamilelikte ne kullanacaginiza karar veriyorlar.
Rica ederim ne demek. Bu testleri genelde hicbir kadın dogumcu istemiyor. Kendi araştırmalarımla bulmuştum ben hepsini. Bu pıhtılaşma test sonucunu önce kadın doğuma ve genetik doktoruna yorumlattir.Çok teşekkür ederim bunlar anladığım kadarıyla proteğin B12 im hep düşüktür benim ama diğer vitaminlerime ve
Allah razi olsun kuzum çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla bu testler Protegin oluyor protegin lerime baktirmadım hiç kadın doğum doğum doktorum a gittikten sonra bu söylediklerinizi ister mi sizce yoksa benim mi ayriyeten istemem lazim
Evet var hamile kalınca öğrenir öğrenmez iğne ve coraspin başlanır benimde aynıydı ikisi birden ağır gelince dönüşümlü kullandım iğne ve coraspiniHanımlar anlayan varmı 18 öne randevu aldım kadin doğum doktorum a göstereceğim ama o zaman a kadar merak ettim pıhtılaşma varmı yokmu die
Aşkım ben 10 haftalık hamileyim ve ben bu testi hamileyken verdim vermeden önce önlem amaçlı igne kullanmaya başlattı doktorumRica ederim ne demek. Bu testleri genelde hicbir kadın dogumcu istemiyor. Kendi araştırmalarımla bulmuştum ben hepsini. Bu pıhtılaşma test sonucunu önce kadın doğuma ve genetik doktoruna yorumlattir.
Sonra da hematolojiden randevu alıp bu testleri yaptir. Yeniden hamile kalmadan test sonuclarin elinde bulunsun.
Ben sadece iğne kullaniyorum doktorum a sonuçları gösterince bakalım ne diyecekEvet var hamile kalınca öğrenir öğrenmez iğne ve coraspin başlanır benimde aynıydı ikisi birden ağır gelince dönüşümlü kullandım iğne ve coraspini
Yaa anladım canım o zaman sorun yok zaten kullanıyormuşsun ve hamileymissin. Sağlıkla gelsin bebişinAşkım ben 10 haftalık hamileyim ve ben bu testi hamileyken verdim vermeden önce önlem amaçlı igne kullanmaya başlattı doktorum
Çok teşekkür ederim bitanem benim enerjin o çok sevdim senin ne güzel enerjin var rabbim isteyen herkes e nasip etsin balım arada ağrılarım oluyor belim ağrıdı bugün karnım felan ağrıyor normaldir demiYaa anladım canım o zaman sorun yok zaten kullanıyormuşsun ve hamileymissin. Sağlıkla gelsin bebişin![]()
Yaa çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim bitanem benim enerjin o çok sevdim senin ne güzel enerjin var rabbim isteyen herkes e nasip etsin balım arada ağrılarım oluyor belim ağrıdı bugün karnım felan ağrıyor normaldir demi
Çok teşekkür ederim canım benim arada sana yazabilirmiyim cidden enerjin o kadar güzel iyi geldi ki banaYaa çok teşekkür ederim
Amiiiin Allahım isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı
Cok fazla yorma kendini uzan dinlen. Bel kasık ağrısı oldugunda en iyisi dinlenmek çünkü. Ayakta kaldıkça artıyor genelde. Aşırı yogun dayanilmayacak bir agriysa doktora görünmenin zarari olmaz ama veya varsa numarasi mesajla sorabilirsin.
Yazabilirsin tabiki canımÇok teşekkür ederim canım benim arada sana yazabilirmiyim cidden enerjin o kadar güzel iyi geldi ki bana![]()
Gebelikte hem kan sulandırıcı ilaç hem iğne kullanmanız gerekecek dozuna doktorunuz sonuca göre karar verir. Muhtemelen daha önce kaybınız oldu malesef değilmi ?
Evvet kuzum saten enox 4 bin igne kullanıyorum günde 1defaGebelikte hem kan sulandırıcı ilaç hem iğne kullanmanız gerekecek dozuna doktorunuz sonuca göre karar verir. Muhtemelen daha önce kaybınız oldu malesef değilmi ?