Kan pıhtılaşması sorunu olanların doğumu

canım ne demek allah senden de razı olsun böyle böyle birbirimize yardım etcez gidiyorsun hematolojiye diyorsunki 2. düşüğümü yaşadım doktorum trombofoli paneli testi yaptırmamı söyledi hatta ufak bir kağıda doktor yazısı gibi aynen şunu yaz 2 düşük ? trombofoli panali testi yaz direk kimliğinle birlikte kayıttakilere ver doktorum öle ufak bir kağıt vermişti ben direk verdim birşeyde sormadılar

ha 2 düşük mü yazıyordu senin verdiğin kağıtta? inşaallah canım şansımı denicem çok teşekkür ederim duymuştum bu testi hatta not almıştım. kadın doğuma gidip kontrol olmak ve dr un tersleyip tahlili istememe olasılığı canımı sıkıyordu şimdi daha hafif yüreğim çok teşekkür ederim. inşaallah olumlu ve güzel haberler veririm sana öpüyorum çok görüşmek üzere :16:

ha 2 düşük mü yazıyordu senin verdiğin kağıtta? inşaallah canım şansımı denicem çok teşekkür ederim duymuştum bu testi hatta not almıştım. kadın doğuma gidip kontrol olmak ve dr un tersleyip tahlili istememe olasılığı canımı sıkıyordu şimdi daha hafif yüreğim çok teşekkür ederim. inşaallah olumlu ve güzel haberler veririm sana öpüyorum çok görüşmek üzere :16:

canım doktorum 2 düşük yazıp soru işareti yaptmıştı ama tabi 2 düşük olmamıştı test 2 düşük olmadan yapılmıyor ya hemen altınada trombofoli paneli yazmıştı bende kimliğimle birlikte kayıt yapana uzatmıştım doktorum bunu istedi diye hemen yönlendirdiler beni inşallah seninkide rast gider canım

canım doktorum 2 düşük yazıp soru işareti yaptmıştı ama tabi 2 düşük olmamıştı test 2 düşük olmadan yapılmıyor ya hemen altınada trombofoli paneli yazmıştı bende kimliğimle birlikte kayıt yapana uzatmıştım doktorum bunu istedi diye hemen yönlendirdiler beni inşallah seninkide rast gider canım

inşaallah duygucum, şimdi duaya oturcam senin ve bebeğin için de dua edicem, ilk mesajındaki üslubunla sıkılmadan cevapladığın için çok teşekkür ederim.görüşmek üzere, sevgiler

inşaallah duygucum, şimdi duaya oturcam senin ve bebeğin için de dua edicem, ilk mesajındaki üslubunla sıkılmadan cevapladığın için çok teşekkür ederim.görüşmek üzere, sevgiler

canımsın çok sağol ne demek tabiki her zaman sende bana sorabilirsin bende sana en yakın zamanda git ve bana da haber ver bende işin rast gitsin hiç soru bile sormasınlar diye dua ediyorum canım

ben de iğneleri kullanmaya başlayalı 12 gün oldu karnımda topaklanma oluyo sizde de oluyo mu?
daha önceki kullandığımda da olmuştu.
acaba yanlış mı yapıyorum.
iğneleri nasıl yapıyorsunuz?

peki devlet hastanesinde mi yoksa özel hastanede de oldunuz fiyat bilgisi verme sansın varmı? bende 3.gebeliğime kadar bütün araştırmaları yaptırmak istiyorumda ...

canım üniversite hastanelerinde ücretsiz. özel hastanelerde 150-200 civarı bi fayatla yapıyorlar

selam arkadaşlar iyi oldu bu topiği gördüğüm bende 24 yaşındayım diyarbakırdayız eşimin işi nedeniyle bir düşüğüm oldu doktora neden diye sorduğumda 2. beklemek lazım dedi bende hemen doktor değiştirdim yeni doktorum trombofoli testi yaptır dicle üniversitesine git herkes 2. düşükte yapıyor ben 1. düşükte istiyorum artık dedi yaptırdım sonucu aldığmda doktor çift damardan pıhtılaşma oluyor dedi gel bi ultrosonla bakayım dedi bir de ne görelimm hamileyimmmm ;)) hemen fraxiparine 0,4 ml iğne verdi coraspin yarım tablet alıyorum iğneleri nereye vuruyorsunuz benim göbeğime girmiyor ;((( kalçadan yapıyorum genelde ama kalçam mafoldu mosmor doktorum çocuğa güvenmeden bıraktırmam iğneleri dedi birde ben çok duydum iğne olupta normal doğum yapanı eltim de iğne yapıyordu doktoru kendisine bırakmış normalmi istersin sezaryanmi diye oda korktuğu için sezaryen demiş şuan 4 aylık hamileyim daha doğum yöntemini konuşmaya erken diye düşünüyorum ama bi sonraki kontrolümde ağzını yoklamam lazım doktorun ;;)

canım Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp etsin. ablamdan biliyorum bazen karnına bazen de bacagından vuruyo. bacağının iç kısmından. bide koldan vuruluyormuş. bilgin olsun. bacağın yerini tam anlatabildim mi bilmiyorum doktoruna sorduğunda yerini gösterir ya da sağlık ocağına

canım üniversite hastanelerinde ücretsiz. özel hastanelerde 150-200 civarı bi fayatla yapıyorlar

canım Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp etsin. ablamdan biliyorum bazen karnına bazen de bacagından vuruyo. bacağının iç kısmından. bide koldan vuruluyormuş. bilgin olsun. bacağın yerini tam anlatabildim mi bilmiyorum doktoruna sorduğunda yerini gösterir ya da sağlık ocağına
sağol canım kızım şuan 3 aylık kucağımda şükürler olsun rabbime..

ben de iğneleri kullanmaya başlayalı 12 gün oldu karnımda topaklanma oluyo sizde de oluyo mu?
daha önceki kullandığımda da olmuştu.
acaba yanlış mı yapıyorum.
iğneleri nasıl yapıyorsunuz?

topaklanma bende de başlarda oluyordu doktor normal dedi günde 5-6 kere topaklanan yere masaj yap demişti şimdide bazen oluyor ama eskisi kadar çok değil

topaklanma bende de başlarda oluyordu doktor normal dedi günde 5-6 kere topaklanan yere masaj yap demişti şimdide bazen oluyor ama eskisi kadar çok değil

bende iğne vurulduktan sonra ovulmaması gerektıgını biliyorm ama topaklanmayı duymuştum

Ben 2.düşuğümden sonra öğrendim.test yaptırdık genetik araştırma ile trombofili testi yaptırdık

Back
X