• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol yöntemleri??

Gamzeliia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
76
26
3
29
Merhaba, 19 ay arayla iki doğum yaptım ve prezervatif ile korunurken hamile kaldım, şuanda spiral taktırmak istiyorum ama genel olarak vücudum biraz hassas olduğu için korkuyorum da, üç aylık iğne yaptırmayı düşündüm ama iğne reçeteyle doktor tarafından mı yazılıyor sağlık ocağı mı yapıyor yoksa üç ayda bir hastaneye mi gitmem gerek malum randevu alma sistemi biraz sıkıntı yani, bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirimm.

Merhaba, 19 ay arayla iki doğum yaptım ve prezervatif ile korunurken hamile kaldım, şuanda spiral taktırmak istiyorum ama genel olarak vücudum biraz hassas olduğu için korkuyorum da, üç aylık iğne yaptırmayı düşündüm ama iğne reçeteyle doktor tarafından mı yazılıyor sağlık ocağı mı yapıyor yoksa üç ayda bir hastaneye mi gitmem gerek malum randevu alma sistemi biraz sıkıntı yani, bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirimm.
Eczane de ücreti 100 TL den başlıyor bir aylık 3 aylık iğneler çocuk dusunmuyirsan ileri zamanda yaptırabilirsin.
Spiral bende düşünüyorum ama adetliyken takıldığı için hiç unutamıyorum doktora gidemem koldan implant var 10 bin küsur fiyat imkanın varsa koldan yaptır

Eczane de ücreti 100 TL den başlıyor bir aylık 3 aylık iğneler çocuk dusunmuyirsan ileri zamanda yaptırabilirsin.
Spiral bende düşünüyorum ama adetliyken takıldığı için hiç unutamıyorum doktora gidemem koldan implant var 10 bin küsur fiyat imkanın varsa koldan yaptır
Koluma bi şey taktırma fikri beni biraz ürkütüyo açıkcası cilt hassasiyetimden dolayı, bide denediğim yöntem kolay vazgeçilir olsa diye bakıyorum mesela iğne yaptırdım atıyorum çok etkilerse bırakırım diye düşündüm.. Spiral adetli değilken de takılıyor ya ben sordum doktora sezaryen doğum yaptım ne zaman adet olacağın belli olmaz bir buçuk seneye kadar uzayabilir üç ay geçtiyse gel takarlar hastanede dedi ama onda da bakırı var hormonlusu var hisseder miyim hissetmez miyim o var bir sürü düşünce var aklımda oy, keşke daha basit olsa şu işler 🥹

Doğum kontrol hapı kullanıyorum ben Yasmin 7 aydır iyiyim bir sıkıntım yok sadece ilk ay baş ağrısı mide bulantısı yaptı ama şuan çok rahatim günü gününe regl oluyorum regl sancılarımi aldı götürdü kilo yapmadı(keşke yapsa zayıfım) emziriyorsan cerazette hapı düşünebilirsinnn

Back
X