Kan pıhtılaşması testi yardim??

KONU HAKKINDA BİLGİM YOK AMA KONUN ÜSTLERE GEÇSİN DİYE YAZIYORUM AYRICA MERAK ETTİM BENDE 1,5 SENEDİR HAMİLE KALAMIYORUM.

KONU HAKKINDA BİLGİM YOK AMA KONUN ÜSTLERE GEÇSİN DİYE YAZIYORUM AYRICA MERAK ETTİM BENDE 1,5 SENEDİR HAMİLE KALAMIYORUM.
Teşekkürler umarim bilenler bilgilendirir.. sizin de kontrolleriniz yapildi mi? Adet bitimi günaşırı değerlendiriyor musunuz? Eger varsa kan pihtilasma sorunundan bu kadar zaman sonra zorluklarla kalinan hamilelikten de olmamak adına ben yaptirmayi düşünüyorum sahsen bu testi

benimde hormon tahlilim yapıldı sorun çıkmadı rahim filmide çekildi tüpler açık. eşimde test verdi sonuç çıkmadı daha haftaya smear testi ve vajinal kültürde yapalım dedi.ben de kan pıhlılaşmasınada bakmak istiyorum hangi bölüm yapr bilmiyorum ama

Rahim filminden çekiniyorum ya ağriniz oldu mu? smear testi de vermedim ben. Vajinal kültüre bakti doktorum ondan da bşsy cikmadi

Rahim filminden çekiniyorum ya ağriniz oldu mu? smear testi de vermedim ben. Vajinal kültüre bakti doktorum ondan da bşsy cikmadi
benim biraz yapışıklık vardı ağrı oldu ama 5-10 sn ben 7 ay önce özelde yaptım şuan tedaviye devlette baştan başladım heralde çektirebilirler bir daha ama devlette herşeyi daha programlı ilerletiyorlar

ben yeni bir konu açmıştım sayfamdan bakarmısın tahlillerime normal gözüküyor ama emin olamadım

ben sizin eski tahlilinize baktımda prolaktin yüksek çıkmış düşürmek için ilaç verdi mi

ben yeni bir konu açmıştım sayfamdan bakarmısın tahlillerime normal gözüküyor ama emin olamadım
Benim tahlillerin sonuclariyla ilgili bilgim yok malesef ben de burda konu acmistim görmüşsünüzdür insalara sordum onlar yorumladi üzgünüm yanlis yönlendirmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…