• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kan pıhtılaşması testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
61
0
36
Balıkesir
mrb kızlar biz aşılama için testler yaptırmaya başladık erkek infertile.hormonlar güzel çıktı haftaya rahim filmi çektieceğiz..fakat ben dr da kan pıhtılaşması testide istiyorum oda tmm rahim filminin sonuclarınıda alalım onada bakarız dedi...benim merak ettiğim ben özel bir dr kılınığine gidiyorum testlerim dışardan tıp merkezlerinde yaptırdım...kan pıhtılaşması testi devlette yapılıyormu...yapıılmıyorsa özelde nekadar ücret ödüyoruz ve sonuc kaç günde belli oluyor

ben tedavimi özelde oluyorum.ama fakülte hastanelerindede mutlaka yapılıyordur.özeldeki fiyatını bilmiyorum ama beneden istemedi doktorum.bu arada bizimki kadın infertilitesi.

anladım tatlım inşallah tedevinde güzel sonuçlar alırsın..hamiş kalmadan önce yaptırmak istiyorum bu testi zaten zorla hamile kalıyoruz birdegebelik pıhtılaşma yüzünden sonlanmasın

bu testi doktormu istedi.ne için istedi ya da.kafam iyice karıştı şimdi.inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın ve bebeğine kavuşursun.

yok canım dr istemedi biz aşılama yapıcaz öncesinde öğrenmek istedim.zaten zorla hamiş klaıyoz bu yüzden kaybetmek istemiyorum tabii önce hamiş kalmak gerek:)bebek kaybetmelerinin bi çoğu hep pıhtılaşma sonucu oluyor bende korktugum için istiyorum.inşallah sende bebişene kavuşursun canım

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Back
X