Kan pıhtılaşması ve aspirin kullanımı

Bahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
572
120
33
29
2 kez kimyasal gebelik yaşadım 1 er sene arayla kan pıhtılaşması çıktı genetik testlerimde acaba hamilelik önce bebek aspirin kullanıp hamile kalan var mı faydası olduğunu duydum da?

2 kez kimyasal gebelik yaşadım 1 er sene arayla kan pıhtılaşması çıktı genetik testlerimde acaba hamilelik önce bebek aspirin kullanıp hamile kalan var mı faydası olduğunu duydum da?
Canim aynisini bende yasadim soktayim suan2 kimyasal gebelik sonra kan pihti cikti 6 aydir olmuyor bende sindi birden bire doktor dediki yumurtlamiyorsun tiroid degerimde kötü

Ben de pitihlasmam var.hamile kalmadan önce ecopirin 150mg hap içtim.suan hamileyim 16haftalik+2gunluk. hamile kaldığımda hemen sabahta ecopirin akşamda oscopar iğne vuruyorum doğuma kadar vurucakmisim

Ben de pitihlasmam var.hamile kalmadan önce ecopirin 150mg hap içtim.suan hamileyim 16haftalik+2gunluk. hamile kaldığımda hemen sabahta ecopirin akşamda oscopar iğne vuruyorum doğuma kadar vurucakmisim
Bu ecopirin kan sulandırıcı mı oluyo

Ewet kan sulandırıcı oluyor.asilama tedaviyle hamile kaldim
Ya ben çatlatma iğnesi oldum iki kez tutmadı sonra kendiliğinden gebe kaldım düşük oldu aşılama yaptırmadım henüz düşünüyorum yaptırmayı. Aspirin içinde bu arkadayım içti onda da pıhtılaşma vardı aspirin içti gebe kaldı faydasını görmüş bende aldım içicem inşallah bi zararı da yokmuş zaten

Doktorum bana çatlama sonrası coraspin başlamıştı. Hala daha kullandırıyor. Bıraktırmadı.

Back
X