Doğuma Hazırlık Kan pıhtılaşmasi ve doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Onur_hira_ela

1 prens 💙 ve 2 prenses annesi 💖
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2017
2.419
3.610
133
28
Mrb kızlar ben 29 haftalık hamileyim. Ve clexan 0.4 ve coraspin kullanıyorum. Doktorum henüz doğum hakkında bilgi vermedi.Ama ben çok merak ediyorum.Pıhtılaşma sorunu olanlar nasıl doğum yaptınız?

Mrb kızlar ben 29 haftalık hamileyim. Ve clexan 0.4 ve coraspin kullanıyorum. Doktorum henüz doğum hakkında bilgi vermedi.Ama ben çok merak ediyorum.Pıhtılaşma sorunu olanlar nasıl doğum yaptınız?
takipteyim canım benim doktorum normalde olur sezeryanda dedi ama yaşayanlardan bir duyalım

Sezeryan ise genel anestezi olarak duydum bir kac kisiden

merhaba kızlar bende 6. haftadan bu yana clexane 0,4 kullanıyorum ablam da kullandı doktoru normal doğuma yönlendirdi bekledi ama doğum başlamayınca sezeryana alındı ama eğer şartlarınız normal doğuma elverişli olursa yapabilirsiniz diye biliyorum benim doktorum normal doğum yanlısı ama o zaman ki şartlara bağlı bende normal doğumu çok istiyorum hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum

Kizlar bende pihtilasma testi yapmadım ama dün doktorum 2 düşüğüm var diye dediğiniz iğneyi verdi tedbir amaclı. Kesme biçme konularından çok korkuyorum bi ton ağrı cekiyim ama yinede sezaryan olmayım diyorum .dün doktoruma hiç sormadım doğum da farklılık fakan olurmu diye ilk defa burda duyuyorum normal doğumun olmadığını

Ben de clexane 0,40 mg vuruluyorum doktoruma sordum , clexane kullananlar normal doğum yapamıyormu diye yok öyle birşey dedi. Aslında ben sezeryan olmak istiyorum galiba :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…