Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması ve sigorta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sunriseeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
33
17
38
Arkadaslar merhaba bizim sigortamiz yoktur yani bağkura borclu görünüyoruz öyle olunca da özel hastane ilaç vs herşeyi normal fiyatiyla alıyoruz ve buda cok pahalı oluyor şimdide kan pihtilasmasi oldugu icin bende gebelikte igne kullanmam lazim ignelerde cok pahali maddi olarak bizi baya zorluycak özel sağlık sigortası yapip doktoruma rapor cikarttirsam igneleri ücretsiz alabilir miyim birde özel sağlık sigortasından faydalanmam için nereye başvuru yapmam lazım? Cevaplarınız için simdiden teşekkürler🤩

Canım sen kendi adına genel sağlık sigortasına başvur bizde bir dönem öyleydik ben ona başvurmuştum aylık cüzi bir tutar ödeyip ilaçlarımı falan alıyordum SSK li gibi birde hastanede analık hakkı ydi sanırım hamileler için olan devletin sağladığı bir güvence vardı onu sorun hâstanenize muayene indirimli oluyordu ben 2017 de öyle de ilaç falan halletmistim şimdi çok hatırlayamıyorum içeriği ama bir sorun

Canım herhangi belirli bi hastalıgın cıktıktan sonra saglık sigortası yaptırırsan bazen onu karşılayamayabiliyor. Bilgin olsun. Yaptırırken ona göre sor. Onun dısında senın modüler veya tamamlayıcı sağlık sigortası+dogum paketi yaptırman lazım bunun için. Sigorta acentalarıyla görüşebilirsin. Allianz ve anadolununki iyidir.

Back
X