Kan pıhtılaşması yardım

Mryayhn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
7
0
6
30
2gebeligim de kalp atışı olmadığı için ilk gebeliğim 7inci haftada ikincisi 8inci haftada kürtajla gebeliğim sonlandı test yaptırdım ve kan pıhtılaşması var dendi 3 gebeliğimde clexsan kullandım ve yine 9 haftalıken kalp atışı durdu 10 gün önce kürtaj oldum benim durumumda olan varmı yardım edin..:KK43::KK43:

bende sizinle aynı durumdayım benimde 3 düşüğüm oldu 2. den sonra öğrendik pıhtılaşma olduğunu ve sonuncuda iğne kullanmama rağmen hiç gelişmedi.Bu kadar olumsuz gebeliğin üzerine çok dr a gittim ve bu pıhtılaşma konusunda drlar da ayrılmış durumda.bir arkadaşımın tavsiyesiyle perinatoloji uzmanına gittim ve sizde hamilelikte iğneye gerek yok ,bebekler sakat olduğu için düşük oluyor deneyeceksiniz ve tekrar düşük olmaz diyemem vücut uygun emriyoyu bulacak dedi ve bunun üzerine de genetik uzmanına gittim ve bize önerdiği pgd ile tüp bebek. Sizin mutasyonlarınız ne bilmiyorum ama bende mthfr 1298 ve 677 heterezigot birde pai 4g/5g var bende ne yapacağımı şaşırdım.Size de yardımcı olmak siterdim ama yaşadıklarımı anlatarak belki sizde bir yol izlersiniz.Ancak bu şekilde yardımcı olabiliyorum kusura bakmayın ve sizi de çok iyi anlıyorum Rabbim tekrar yaşatmaz inşallah

Rabbim kimseye yaşatmasın inş en kısa zamanda bizlerde nasip etsin bana doktorlar 3 genden birini taşıyorsun kan pıhtılaşmasını sadece tedbir amaçlı verelim iğne dedi kullandım ama yinede işe yaramadı bu seferde kromozom bozukluğundan olmuştur dediler ve Bebek'ten parca alıp kromozom testi yapacaklar sonuçlarını bkliyorm doktorlar bu son gebeliğimde bebeğin geliştiğini ama 9. Haftada kalp atışı durmuş dedilr. Çok zor bi durum çoğu doktorlar bi neden bulamadı birçok doktora gittim onlarda şaşırdılar artık etrafımızda okadr cok bizim durumumuzda olan insanlar varki sonumuz Nasıl olur bilemiyorum rabbim herkeze yardım etsin çocuk isteyen herkeze nasip etsin inş

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38 KB · Görüntüleme: 66
Dediğim gibi doktorlarda ayrılmış pıhtılaşma durumunda ama ben araştırmalarımdan anladım ki ve bir çok dr un söylediğinden sperm ve yumurta döllenirken, anne ve babada genetik olarak bir sıkıntı olmasa bile o aşamada bir hücrede sorun oluşuyor vebebekler sakat olduğu için bebek ya hiç gelişemiyor ya da birden kalbi duruyor çünkü sonuncuda bende iğne kullandım eğer bir sorun yoksa gebeliğimin devam etmesi gerekmezmiydi??bize genetik uzmanı bunu söyledi çünkü ve pgd ile tüp bebek önerdi bende çok kararsızım tekrar denesek kaldırabilir miyim bir düşüğü daha bilemiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

testlerinize baktım da sizde faktör 5 de de heterozigot var ve paı de 5g/5g var ve bir dr bana 5g/5g olursa kesinlikle iğne kullanman şart demişti sizde ki mutasyonlar bana göre daha fazla çünkü.Bence nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama bir perinatoloji uzmanı ile görüşün Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah.

Ayn bende perinatoloji uzmanına gitmeyi düşünüyorum babada cok tüp bebek önerdiler ama bende dsunmuyrm ne yapcm bilmiyorum Allah yardım etsin

Amin hepimize de Raabim yardım etsin tez zamanda meleklerimizi göndersin bizlere...

merhabalar bendede pihtişlama çikti 4G 5G benimki..
İLK bebegimi 31 haftalıkken kaybettim bebegim vucudumla savaşmiş meğer..

cok gecmiş olsun canım tekrar düşünüyomusn vea doktrlar ne dedi hamile kalınca ne kullanman gerektgi hakkında bişy dedilermi buyuk ıhtımalle igne kullanırsn

cok gecmiş olsun canım tekrar düşünüyomusn vea doktrlar ne dedi hamile kalınca ne kullanman gerektgi hakkında bişy dedilermi buyuk ıhtımalle igne kullanırsn
saol 9 ay oldu elbette düşünüyorum ama hamile kalmadan önce iyiki hepsini araştirimişim diyorum.

2gebeligim de kalp atışı olmadığı için ilk gebeliğim 7inci haftada ikincisi 8inci haftada kürtajla gebeliğim sonlandı test yaptırdım ve kan pıhtılaşması var dendi 3 gebeliğimde clexsan kullandım ve yine 9 haftalıken kalp atışı durdu 10 gün önce kürtaj oldum benim durumumda olan varmı yardım edin..:KK43::KK43:

Slm,
1. bebek 25 haftalıkken erken doğdu ve yaşamadı, 2 bebek 8 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj ile alındı. Şuan 7 haftalık gebelik var ve kalp atış hızı çok yavaş, doktor umutsuz konuştu.
clexan 0,6 iğne , folik asit, günde iki defa balık yağı alıyorum... Bu konuyu başka bir sayfada paylaştım. gelen yorum şöyleydi, kan pıhtılaşmasında balık yağı alınmaz, balık bile yenilmemeli, kan sulandırıcı iğne ile etkileşime giriyor denildi.
Bu durumu bilen var mı ?

Back
X