Kan pıhtılaşması yaşayanlar acil yardım

basaksa89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
183
24
98
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ,biri 8 biri 5 haftalık iki tane düşük yaşadım.genetik testim bu şekilde çıktı.benim gibi olan varmı.şuan hamileyim acil

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba arkadaşlar ,biri 8 biri 5 haftalık iki tane düşük yaşadım.genetik testim bu şekilde çıktı.benim gibi olan varmı.şuan hamileyim acil
Benimde iki bebek kaybım var pıhtılaşma var ama boyutuna baktırman gerek kadın doğumcuya dedigilde riskli gebelik bölümüne perinayolijiye Dr gidin pihtilasmanin derecesine göre ilaç verir geciktirmeyin rabbim sağ salim kucağına almayida nasip etsin inşallah

Teşekkürler coraspirine başladım ama doktora daha gidemedim
Dokfora gidin. Iğne verir verecekse corasprinin olayı çok farklı. Bende 2 gen homozigot iğneye başladık gebeliği öğrenir öğrenmez. Corasprini kalp atışı duyunca ekledi.

Kaç haftalıkken öğrendiniz,benim şuan 4 haftalık ama doktorum tatile çıkmış ulaşamadım.salı gününe kadar bişey olurmu korkuyorum
Bende 4+2 de öğrendim daha çok yeni bi lekelenme oldu acile gittim bebeği görmüyoruz sağlıksız olabilir dediler ama o haftada zaten bebek görünmezmiş beni korkuttular dün kendi doktoruma gittim keşke hemen gelseydin öğrendiğin anda dedi ama sıkıntı yok dedi hemen başladı iğne ilaç şimdi bekliyorum bakalım inşallah bu defa nasip olur 😪 hemen gidin doktora ihmal etmeyin

Bende 4+2 de öğrendim daha çok yeni bi lekelenme oldu acile gittim bebeği görmüyoruz sağlıksız olabilir dediler ama o haftada zaten bebek görünmezmiş beni korkuttular dün kendi doktoruma gittim keşke hemen gelseydin öğrendiğin anda dedi ama sıkıntı yok dedi hemen başladı iğne ilaç şimdi bekliyorum bakalım inşallah bu defa nasip olur 😪 hemen gidin doktora ihmal etmeyin
Yaa hiçbiyerde randevu bulamadım başka.hangi ildesiniz

Yaa hiçbiyerde randevu bulamadım başka.hangi ildesiniz
Panik yapmayın lütfen ecopirin varsa kullanın doktor bana keşke önceden kullansaydın dedi hatta kanamanız falan yoksa kullanın en kısa zamanda mutlka özelde olsa iyi bi doktora gidin durumumuz riskli malesef ama allaha emanet artık sizi çok iyi anlıyorum 😪

Panik yapmayın lütfen ecopirin varsa kullanın doktor bana keşke önceden kullansaydın dedi hatta kanamanız falan yoksa kullanın en kısa zamanda mutlka özelde olsa iyi bi doktora gidin durumumuz riskli malesef ama allaha emanet artık sizi çok iyi anlıyorum 😪
Kullanıyorum şuan ecopirin ,daha bugün öğrendim inşlh doktorum gelene kadar sıkıntı yaşamam.çok teşekkür ederim size

merhaba arkadaşlar temmuz ayında tüp bebek gebeliği 7.haftada kürtajla sonlandı.😔
sonrasında genetik test yaptırdık ve kan pıhtılaşmam çıktı.
şuan ikinci transferimin 11. günündeyim yarın ve pazartesi gün kan verececeğim..
adetin üçüncü günü oksapar 4000 ve aspirin 100 lük başladım.
eğer gebelik oluşursa bir hematoloji doktoru ile de devam etmek istiyorum kan değerlerimin takibi için.
hematoloji doktoruna ne zaman gitmeyelim bilginiz var mı.hcglerden sonra hemen gideyim mi kalp atışını duymayı bekleyeyim mi..

Back
X