Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler coraspirine başladım ama doktora daha gidemedimÇok yoğun değil ama önlem amaçlı iğne veriliyor bu durumlarda da.
Benimde iki bebek kaybım var pıhtılaşma var ama boyutuna baktırman gerek kadın doğumcuya dedigilde riskli gebelik bölümüne perinayolijiye Dr gidin pihtilasmanin derecesine göre ilaç verir geciktirmeyin rabbim sağ salim kucağına almayida nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar ,biri 8 biri 5 haftalık iki tane düşük yaşadım.genetik testim bu şekilde çıktı.benim gibi olan varmı.şuan hamileyim acil
Dokfora gidin. Iğne verir verecekse corasprinin olayı çok farklı. Bende 2 gen homozigot iğneye başladık gebeliği öğrenir öğrenmez. Corasprini kalp atışı duyunca ekledi.Teşekkürler coraspirine başladım ama doktora daha gidemedim
Bende 2 düşük yaptım genetik sonucum aynı sizinkiyle şimdi hamileyim doktor hem iğne hem ecopirin başladıMerhaba arkadaşlar ,biri 8 biri 5 haftalık iki tane düşük yaşadım.genetik testim bu şekilde çıktı.benim gibi olan varmı.şuan hamileyim acil
Kaç haftalıkken öğrendiniz,benim şuan 4 haftalık ama doktorum tatile çıkmış ulaşamadım.salı gününe kadar bişey olurmu korkuyorumBende 2 düşük yaptım genetik sonucum aynı sizinkiyle şimdi hamileyim doktor hem iğne hem ecopirin başladı
Bende 4+2 de öğrendim daha çok yeni bi lekelenme oldu acile gittim bebeği görmüyoruz sağlıksız olabilir dediler ama o haftada zaten bebek görünmezmiş beni korkuttular dün kendi doktoruma gittim keşke hemen gelseydin öğrendiğin anda dedi ama sıkıntı yok dedi hemen başladı iğne ilaç şimdi bekliyorum bakalım inşallah bu defa nasip olurKaç haftalıkken öğrendiniz,benim şuan 4 haftalık ama doktorum tatile çıkmış ulaşamadım.salı gününe kadar bişey olurmu korkuyorum
Yaa hiçbiyerde randevu bulamadım başka.hangi ildesinizBende 4+2 de öğrendim daha çok yeni bi lekelenme oldu acile gittim bebeği görmüyoruz sağlıksız olabilir dediler ama o haftada zaten bebek görünmezmiş beni korkuttular dün kendi doktoruma gittim keşke hemen gelseydin öğrendiğin anda dedi ama sıkıntı yok dedi hemen başladı iğne ilaç şimdi bekliyorum bakalım inşallah bu defa nasip olurhemen gidin doktora ihmal etmeyin
Panik yapmayın lütfen ecopirin varsa kullanın doktor bana keşke önceden kullansaydın dedi hatta kanamanız falan yoksa kullanın en kısa zamanda mutlka özelde olsa iyi bi doktora gidin durumumuz riskli malesef ama allaha emanet artık sizi çok iyi anlıyorumYaa hiçbiyerde randevu bulamadım başka.hangi ildesiniz
Kullanıyorum şuan ecopirin ,daha bugün öğrendim inşlh doktorum gelene kadar sıkıntı yaşamam.çok teşekkür ederim sizePanik yapmayın lütfen ecopirin varsa kullanın doktor bana keşke önceden kullansaydın dedi hatta kanamanız falan yoksa kullanın en kısa zamanda mutlka özelde olsa iyi bi doktora gidin durumumuz riskli malesef ama allaha emanet artık sizi çok iyi anlıyorum![]()
Özelden yazar mısınız banaYaa hiçbiyerde randevu bulamadım başka.hangi ildesiniz